Connect with us

Komentar

MILIVOJ ŠPIKA: A da vas malo podsjetim na ono što sam najavio prije skoro mjesec dana

Objavljeno

-

Šef Bloka umirovljenici zajedno (BUZ) Milivoj Špika podsjetio je jučer na ono što je govorio o stvaranju nove parlamentarne većine.

[ad id=”93788″]

A da vas malo podsjetim na ono što sam najavio prije skoro mjesec dana….. ali isto tako podsjetim i na neke “mudrace” koji su moju najavu komentirali na svoj “način”…

Što li sada kažu kada je zastor podignut???… ili im možda treba nacrtati (još jednom).., napisao je Špika sinoć na svom fb profilu.

Konferencija 11. svibnja

Miodrag Demo, zastupnik stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, na izvanrednoj konferenciji za medije 11. svibnja najavio je da se Milivoj Špika, predsjednik BUZ-a, priključio Klubu zastupnika BM 365.

Milivoj Špika kazao je tada da postoji nova parlamentarna većina!

”Ako je politika umijeće mogućega onda je logično da, ako suradnja ne ide onda treba očekivati da i druga strana radi isto. Meni je logično da SDP radi po tom pitanju. Ovamo ste vidjeli do koje točke su eskalirali odnosi u Domoljubnoj koaliciji”, kazao je Špika.

”Vidite samo ono što se događa na prvoj liniji, ali puno krupnije se događa iza zastora. Praktično je posložena nova parlamentarna većina koja može funkcionirati. Nemojte me pitati tko je to”, kazao je.

”Prije pet mjeseci Most je imao 19 mandata, a sada se ne bih kladio ni na 10. Svi nešto pričaju, ali jedno je sigurno – ovakva situacija ne može trajati… Mi nećemo izdati naše birače, a ako su svi na toj liniji neka to pokažu”, kazao je Špika 11. svibnja.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari