Connect with us

Politika

Milo Đukanović danas u Hrvatskoj, sastaje se s Milanovićem i Plenkovićem

Objavljeno

on

Foto: Hina

Na poziv predsjednika Republike Zorana Milanovića, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravi u uzvratnom, službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Službeni posjet Predsjednik Crne Gore počinje danas u Uredu predsjednika Republike Hrvatske, susretom s predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem. U Uredu predsjednika Republike Hrvatske, nakon ceremonije službenog dočeka, najprije će se održati tête-à-tête susret dvojice predsjednika, a potom i bilateralni razgovori službenih izaslanstava Republike Hrvatske i Crne Gore.

Nakon sastanka, u Uredu predsjednika Republike Hrvatske održat će se konferencija za medije predsjednika Milanović i predsjednika Đukanovića, prenosi N1

Tijekom službenog boravka u Zagrebu, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović susrest će se danas i s predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem te predsjednikom Vlade RH Andrejom Plenkovićem.

Istog dana, Predsjednik Crne Gore položit će vijenac ispred spomenika „Glas hrvatske žrtve-Zid boli” na Gradskom groblju Mirogoj. Predviđen je i susret s predstavnicima Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske.

Drugog dana posjeta Republici Hrvatskoj, u petak 17. rujna, predsjednik Đukanović boravit će na Brijunima gdje će mu domaćin biti predsjednik Milanović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR