Milorad Pupovac – Pedalj muža kojemu bi idealno pristao lakat brade

5

Sjeća li se netko Tribine Projekta Velebit i Matice Hrvatske u srijedu 9. studenog 2016., u Velikoj dvorani Matice Hrvatske na Strossmayerovom trgu, na temu “Medijsko nasilje i politička kultura u Hrvatskoj”.(¹)

Trojicu govornika od njih pet, Marka Ljubića, Juru Vujića i Marka Juriča, upravo je stigla osveta, upotrebom baš tog medijskog nasilja.

U sadržaju Tribine, kao argumnet, upotrijebljene su Pupovčeve Novosti.

U sadržaju eliminacije trojice iz HNIP-a, također se nalaze Pupovčeve Novosti.

Paralela je očita.

O tome kolika je moć Milorada Pupovca i koliko su dugi njegovi prsti, dugo se i na široko raspravlja. Čovjeku kojeg bi se moglo opisati kao pedalj muža, po njegovim nazorima nedostaje lakat brade, a zaslužio ju je svakom svojom moždanom stanicom. Nije sasvim lako proniči, odakle mu tolika moć u Hrvatskoj, unatoč toga što se uspio tako solidno ukopati u postojeću vlast, što je također refleksja njegove moći.

Marko Jurič, jedan od trojice sasječenih u HNIP-u, već je ranije ‘dobio po tamburi’, kad je njegova tv emisija “Markov trg” potjerana s televizije. Razlog je bio komentar na račun Milorada Pupovca.

Kao da se radi o duhu SAO Krajine koji preko 25 godina lebdi nad Hrvatskom, a odnikud vjetra da ga rastjera. Kao ono kad nešto jako zasmrdi, pa kud god kreneš, smrad te prati, tako se i ime Milorada Pupovca uvijek nađe tamo gdje se skidaju glave.

Trojica od petorice s Tribine, sada eliminiranih iz HNIP-a, upravo su dali nove argumente pitanju “Kolika je moć Milorada Pupovca?”, a preostalima, Zvonimiru Hodaku i Tanji Belobrajdić, više ne mogu naplati veću cijenu od one koju su već naplatili.

Revolucija poždere svoju djecu. Hrvatska revolucija ih ždere već preko četvrt stoljeća i nikako da se nasiti.

facebook komentari

 • Sharp Shooter

  A moguć je i lakat u bradu..

 • Sivooki

  Čitav LAKAT brade…

 • Tyrex Rex

  Kolika je moć srpskog biznismena jasno govori i ovaj članak.
  Dovoljno je reči da protiv Milorada koliko vidimo ne prolaze ni prijave DORH-u.koliko god bilo dokaza.

 • Dusko Besenic

  On može imati samo onoliko moći koliko mu je daju oni koji obnašaju vlast,a nikada nije bio moćniji nego sada! A to znači??? Da ne “razbijate” glavu pitajte Plenkovića i “njegove”!