Connect with us

Reagiranja

Milorade, jesi li bio u Trpinji poslije Badnjaka?

Objavljeno

-

Budući da uvijek istog trena trčiš na mjesto događaja kad je u pitanju bilo kakav (pa i minoran) incident na štetu Srba u Hrvatskoj i potom oko svega praviš neviđenu halabuku, kao i kad se privede bilo kojeg srpskog građanina-osumnjičenika za ratne zločine, zanima me, Milorade Pupovac, jesi li reagirao u ovom slučaju i pokušao doprinijeti da se u Trpinji i okolici konačno prestane divljati, pucati i četnikovati – za svaki srpski pravoslavno Božić, za svaku slavu i utakmicu!?

Jesi li Milorade, bio u Trpinji poslije pravoslavnog Badnjaka, ove 2019. godine!? Ako nisi – zašto nisi!? Jer, tamo tvoji sunarodnjaci pucaju iz automatskog oružja i tako “slave Božić”!

Nezadovoljan si time kako te kod nas u Hrvatskoj percipira dio javnosti, a ništa ne činiš ne bi li umirio svoje ekstremne sunarodnjake koji i danas pucaju iz automatskog oružja po Hrvatskoj!? Je li to normalno, Milorade?

Da kojem Hrvatu u Vojvodini ili Srbiji padne napamet išta slično – da nabavi negdje automatsku pušku i puca iz nje –  što bi mu se dogodilo!?

Reci Milorade!

Evo, tebi za informaciju – iz provjerenog izvora:

6.siječnja 2019.

U TRPINJI KOD VUKOVARA UHIĆENI MLADI SRBI ZBOG PUCNJAVE IZ AUTOMATSKOG ORUŽJA NA PRAVOSLAVNI BADNJAK!

Od PU Vukovarsko-srijemske potvrđeno je da su tijekom pravoslavnog Badnjaka, 06. siječnja ove godine, u Trpinji kod Vukovara uhićeni mladi Srbi zbog pucanja iz automatskog oružja.

“Operativnim radom i kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika PP Vukovar utvrđena je sumnja da su 25- godišnjak i 22-godišnjak iz Trpinje iz automatske puške pucali u zrak” – navodi se u dopisu PU Vukovarsko-srijemske objavljenom u TV emisiji ‘Bujica’ od 21. siječnja 2019. godine. Jedan počinitelj je pritvoren, a oružje je zaplijenjeno… (Objavljeno u emisiji  – TV Z1; https://youtu.be/Vl7HsyViX24)

Zar se tako grade međunacionalni odnosi i suživot, Milorade!?

Zlatko Pinter

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas