Connect with us

Politika

Milošević: Ne idem u Knin, ali to nije korak unazad

Objavljeno

on

N1

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević danas je posjetio Romski memorijalni centar u Uštici povodom Međunarodnog dana sjećanja na Rome koji su stradali u Drugom svjetskom ratu, a tom je prilikom komentirao i obiljažavanje Oluje u Kninu.

“U ime Vlade ministar Radovan Fuchs i ja došli smo ovdje odati poštovanje romskim žrtava povodom Međunarodnog dana sjećanja na Rome koji su stradali u Drugom svjetskom ratu. Tu je otkrivena 21 masovna grobnica”, rekao je Boris Milošević uvodno ispred Memorijalnog centra u Uštici.

“Ove godine neću ići na obljetnicu obilježavanja u Knin. Kroz dogovor u Vladi donesena je odluka. Lani je bila prva godina, htjeli smo poslati jasne poruke i u tome smo uspjeli. Ove godine ne ide cijela Vlada. Nakon što sam otišao u Knin, bilo je pitanja je li to dobar potez. Tako će i ove godine biti pitanja i da sam išao i da ne idem, uvijek će biti pitanja.

Mislim da to nije korak unazad, da se od politike uključivosti i pomirenja neće odustati, uvijek će se slati poruke kao na početku mandata. Moj neodlazak ne znači odustanak od te politike. Ne mislim da ta politika ovisi isključivo o mom odlasku u Knin”, rekao je Milošević.

Ističe da kako nije bilo uvjetovanja prošle godine, tako nije bilo uvjetovanja ni ove godine. “Sve se radi dogovorno”, ističe Milošević, piše N1.

Milorad Pupovac: Milošević ove godine neće u Knin na obilježavanje Oluje

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR