Connect with us

Politika

Ministar Banožić: Hrvatska neće biti talac frustriranog nasilnika

Objavljeno

-

Foto: Hina

Ministar obrane Mario Banožić na facebooku je u srijedu odgovorio na najnovije prozivke predsjednika Republike Zorana Milanovića poručivši mu kako “Hrvatska neće biti talac frustriranog nasilnika”.

“Vrijeđanje na najnižoj razini, od profesorice matematike do svih drugih koji mu se zamjere, jedino je što je preostalo poniženom nasilniku s Pantovčaka. Nakon što se pokunjen i poražen vratio iz Madrida, gdje nitko s njim nije htio razgovarati, sada vlastite frustracije pokušava iskaljivati preko leđa hrvatske vojske i hrvatskih branitelja”, stoji u objavi.

Za razliku od njega, kojemu ništa nije sveto kako bi demonstrirao svoju rušilačku i destruktivnu narav, nastavit ću, poručuje Banožić, obavljati svoj posao u najboljem interesu Republike Hrvatske kako bi se njezina obrambena moć podigla na još višu razinu.

“Ovo vrijeme traži odgovornost i razboritost, a ne destrukciju koja ni na koji način ne koristi Hrvatskoj”, zaključuje u objavi.

Banožić je Milanoviću odgovorio na facebooku nakon što mu je on, ranije danas, među ostalim poručio da “branitelji i predsjednik Republike ne mogu biti taoci lažljivog opstruktora”. Novi sukob na relaciji Banožić- Milanović izbio je oko počasnih činova i odlikovanja hrvatskim braniteljima koja su večeras dodijeljena u Uredu predsjednika. (Hina)

Ured predsjednika RH: Dodjela počasnih činova isključivo ovlast predsjednika

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari