Connect with us

Hrvatska

Ministar Banožić pripadnicima GOMBR-a: Čuvajte pobjednički duh Sokolova, Kuna i Puma

Objavljeno

-

Foto: Hina

Ministar obrane Mario Banožić u utorak je čestitao 15. obljetnicu Gardijske oklopno-mehanizirane brigade (GOMBR), a njenim pripadnicima je poručio neka u svojim bojnama čuvaju duh pobjedničkih gardijskih brigada iz Domovinskog rata – Sokolova, Kuna i Puma.

“Čestitam vam 15. obljetnicu stasanja i rasta ove iznimno važne postrojbe. Čuvate u svojim bojnama uspomenu i duh Sokolova, Kuna i Puma, duh hrvatske odlučnosti, domoljublja, snagu pobjednika!”, naveo je ministar Banožić u čestitci pripadnicama i pripadnicima Gardijske oklopno-mehanizirane brigade, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH.

I danas se, dodao je, sa zahvalnošću prisjećamo svih hrvatskih branitelja koji su svojom žrtvom pokazali kako se voli i brani jedina domovina Hrvatska.

“Vi ste ponosni nasljednici tog neslomljivog hrvatskoga duha! Neka vam, poštovane pripadnice i pripadnici GOMBR-e svaki novi dan bude prigoda za nove izazove, za nove pobjede, u težnji za izvrsnošću i želji za doprinosom domovini Hrvatskoj!”, naveo je ministar obrane, priopćio je MORH. (Hina)

Milanović na obilježavanju godišnjice GOMBR-e: Jedini pravi zadatak obrana Domovine

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari