Connect with us

Pregled

Ministar Banožić: Žrtva i odricanje branitelja može nam biti primjer i izvor nadahnuća

Objavljeno

on

Foto: MORH/ J. Kopi

Ministar obrane Mario Banožić uputio je u petak uskrsnu čestitku u kojoj se, podsjećajući na Isusovu žrtvu, među ostalim posebno prisjetio i žrtve hrvatskih branitelja koja nam “može biti primjer i izvor nadahnuća”.

“Poštovane pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske, djelatnici Ministarstva obrane, građanke i građani, u ime Ministarstva obrane i svoje osobno želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Prisjećajući se Isusove žrtve, s osobitim poštovanjem usmjeravamo naše molitve i misli prema hrvatskim braniteljima, koji su svoje živote ugradili u slobodu i mir za neovisnu nam Domovinu. Ta žrtva i to odricanje može nam biti primjer, izvor nadahnuća”, stoji među ostalim u čestitki ministra Banožića.

Sretan i blagoslovljen Uskrs resorni je ministar poželio i svim hrvatskim pripadnicima koji u mirovnim misijama i operacijama diljem svijeta doprinose učvršćivanju mira i sigurnosti, kao i njihovim obiteljima koji taj najveći kršćanski blagdan provode bez svojih najmilijih.

“Poruka Uskrsa je objava da životu nema kraja. U tom vjerovanju, u ovim izazovnim vremenima u kojima nas obuzimaju sumnje, pouzdanjem u Boga rasplamsat ćemo i živjeti nadu. Sa željom da vas ta nada nikada ne napusti, neka je vama, vašim obiteljima i prijateljima, sretan i radošću ispunjen Uskrs!“, stoji u čestitki ministra Banožića. (Hina)

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari