Connect with us

Komentar

Ministar Hasanbegović: Ovo je još jedna u nizu podvala i provokacija!

Published

on

Ministar kulture Zlatko Hasanbegović komentirao je fotografiju objavljenu u tjedniku Novosti, a na kojoj on navodno nosi ustašku kapu. 

 [ad id=”68099″]

Ovo je još jedna u nizu podvala i provokacija kojima me se želi ljudski i moralno diskreditirati te politički likvidirati.

novosti

Fotografija je objavljena u tjedniku Novosti, glasilu Srpskog narodnog vijeća, na kojoj je i laiku vidljiva naknadna intervencija’, izjavio je Zlatko Hasanbegović za portal Direktno

Fotografija objavljena u tjedniku Novosti, glasilu Srpskog narodnog vijeća, na kojoj je i laiku vidljiva naknadna intervencija, nije snimljena 1996. već 1993. na splitskoj Rivi i manifestaciji 9. bojne HOS-a, postrojbe u sastavu 4. gardijske brigade Hrvatske vojske.

Na slici prepoznajem dvojicu pripadnika te postrojbe i dijelove njihove službene odore.

‘Fotografija objavljena u tjedniku Novosti, glasilu Srpskog narodnog vijeća, na kojoj je i laiku vidljiva naknadna intervencija, nije snimljena 1996. već 1993. na splitskoj Rivi i manifestaciji 9. bojne HOS-a, postrojbe u sastavu 4. gardijske brigade Hrvatske vojske. Na slici prepoznajem dvojicu pripadnika te postrojbe i dijelove njihove službene odore. Podsjećam, riječ je o postrojbi čijim su poginulim pripadnicima prije nekog vremena Grad Split i gradonačelnik Baldasar otkrili spomenik. Sve ostalo su insinuacije koje nemam namjeru komentirati’, naveo je Hasanbegović.

Podsjetimo, premijer Tihomir Orešković jutros je ponovio kako Hasanbegović ima njegovu potporu te da su njegovi komentari izvučeni izvan konteksta.

Gospodin Hasanbegović je uvjereni antifašist i povjesničar i čovjek koji je vrlo sposoban i mislim da će biti sjajan ministar kulture – rekao je Orešković.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari