Connect with us

Hrvatska

Ministar Krstičević čestitao 29. obljetnicu Kunama

Objavljeno

-

Foto: MORH / M. Čobanović

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević čestitao je u srijedu 29. obljetnicu pripadnicima 3. gardijske brigade Kune i tenkovske bojne Kune Hrvatske vojske, istaknuvši ih kao primjer neuništive volje i odlučnosti u provedbi zadaća i postizanju zadanih ciljeva.

“Tijekom Domovinskog rata bili ste primjer neuništive volje i odlučnosti u provedbi zadaća i postizanju zadanih ciljeva, o čemu svjedoče višestruka priznanja i odlikovanja, ali još više vaši ratni uspjesi”, stoji u čestitki ministra Krstičevića.

Uvijek se, istaknuo je, sjetimo i žrtve 385 pripadnika Kuna, kao i svih ostalih hrvatskih branitelja koji su svoje živote položili na oltar domovine jer njima dugujemo najviše.

“Dragi pripadnici bojne Kune, vi ste nositelj tradicije legendarnih Kuna, budite ponosni na svoje prethodnike i neka vam njihov primjer bude poticaj da se s jednakom gorljivošću za Domovinu nastavite izgrađivati i razvijati kako bi pobjednička Hrvatska vojska uvijek bila spremna za sve izazove koje budućnost nosi”, poručio im je ministar obrane u čestitki. (Hina)

Na današnji dan 1991. – Osnovana 3. gardijska brigada ‘Kune’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari