Connect with us

Komentar

Ministar Ostojić je jučer išao u Beogradu po instrukcije. Vratio se uplakan

Objavljeno

on

Ministar Ostojić je jučer išao u Beogradu po instrukcije. Vratio se uplakan i to značiti samo jedno: Dačić mu je naredio primanje svih izbjeglica iz Srbije.

[ad id=”68099″]

Jutros Ostojić iz Tovarnika poručuje kako je dogovorena suradnja sa Srbijom da će izbjeglice preusmjeravati na druge granične prijelaze. Sjajno! Kakav je to dogovor? Nama izbjeglice i to je dogovor? Katastrofa. Sad je očito, maske su pale i postaje jasno kakvi gangsteri upravljaju ovom zemljom. Očita je namjera vladajućih pred kraj mandata dovesti Hrvatsku u bezizlaznu situaciju.

Dalje Ostojić izjavljuje: ‘Imamo potpunu kontrolu’. Gdje ima kontrolu? Noćas su izbjeglice provalile granicu i preko polja ih je ilegalno u Hrvatsku ušlo preko tri tisuće, a on lupeta o kontroli. Katastrofa..! Još fantazira da će ako se dogodi da veliki valovi počnu stizati preko Srbije početi razmišljati o postupcima koji bi bili potpuno drugačiji. Znači još ne razmišljaju. Katastrofa! A što je ovih 5000? To nije veliki val? Jamčili su da neće biti više od 1000. Do kraja dana će vjerojatno biti i 10 tisuća.

Ostojić u nastavku bunca o nekakvim ‘hot spotovima’ koje bi EU trebala odraditi, to su nekakve birokratske asistencije za razvrstavanje izbjeglica. Koje ludilo? Na što se Ostojić vadi, u čemu on vidi rješenje? Europa se čupa iz gliba s izbjeglicama i u Hrvatskoj vidi spas za sebe, a Ostojić i sva ta ekipa idiota na vlasti halucinira o tome kako će izbjeglice tu popiti vodu pojesti sendvič i produžiti u Sloveniju.

Nitko ne može biti toliko glup da dovede zemlju u ovakvu situaciju. Ovo je svjesna sabotaža izdajničke vlade koja se nagodila s Beogradom i Bruxellesom, a na štetu hrvatskog naroda i hrvatske države. Ovo više nije pitanje ostavke vlade, ovo je pitanje njihove pojedinačne i kolektivne odgovornosti. Dovođenje države u ovakvo katastrofalno stanje, gubitak kontrole nad državnom granicom, potpuna nespremnost i ne znanje kako se nositi sa situacijom ravno je izdaji nacionalni interesa.

Potreban je hitna i brza akcija svih društvenih i političkih snaga u Hrvatskoj, smjena ove vlade, uspostava tehničke vlade, trenutno zatvaranje granice i slanje svih raspoloživih vojnih i policijskih snaga na granicu sa Srbijom, podizanje sigurnosne ograde prema Srbiji, raspisivanje izbora.

Marko Jurič/fb

Video (Ostojić iza 2:15)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari