Connect with us

Ministarstvo rada zapošljava 22 službenika

Published

on

U jeku godišnjih odmora Ministarstvo rada i mirovinskog sustava otvorilo je natječaj za zapošljavanje 22 službenika na neodređeno vrijeme

U jeku godišnjih odmora Ministarstvo rada i mirovinskog sustava otvorilo je natječaj za zapošljavanje 22 službenika na neodređeno vrijeme. Do početka idućeg tjedna prikupljaju se ponude za upravne savjetnike i stručne suradnike u sektoru za rad i socijalno partnerstvo, traži se i načelnik sektora za zaštitu na radu i upravne poslove, suradnici u sektoru politika zapošljavanja, te stručni savjetnici za sektor mirovinskog osiguranja. Polovica od novih zaposlenika traži se za poslove u području uprave za koordinaciju programa i projekata Europske unije.

Riječ je o sektorima za koja su radna mjesta ostala nepopunjena u odnosu na sistematizaciju. Lani je, inače, ovo Ministarstvo imalo 150 radnih mjesta predviđenih sistematizacijom, a popunjeno ih je bilo 111, no broj se rapidno povećao pripajanjem inspekcije rada i zaštite na radu, tako da je za Ministarstvo rada sistematizacijom predviđeno 485 radnika, a, prema podacima koje smo dobili iz Ministarstva, trenutno ih ima 387.
izvor:poslovni dnevnik

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari