Connect with us

Reagiranja

Ministarstvo turizma odgovorilo Azimovu: Naš je cilj privlačenje ruskih turista

Objavljeno

-

makarska-plaza-punaMinistarstvo turizma reagiralo je danas na izjavu ruskog veleposlanika Anvara Azimova. On je, naime, prema pisanju Novog lista, rekao da je predstavnicima tog ministarstva rekao da ove sezone 300 tisuća Rusa planira doći na Jadran te da su mu oni odgovorili da je Jadran već bukiran gostima iz Austrije i Njemačke i da pokuša broj ruskih turista svesti na 100 tisuća.

[ad id=”93788″]

“Ne znamo na koji se točno razgovor Njegova Ekselencija referira, s obzirom da je službeni sastanak između Veleposlanika i ministra turizma Antona Klimana, otprije i nevezano uz ovu temu, zakazan tek za sutra”, priopćilo je Ministarstvo.

Dodali su da i ove godine provode dodatne aktivnosti kako bi privukli ruske turiste u Hrvatsku te da se Kliman prošloga tjedna sastao s ministrom vanjskih i europskih poslova Mirom Kovačem kako bi dogovorili jednostavniju i bržu proceduru za dobivanje viza za Hrvatsku ruskim turistima.

“Uzevši u obzir napore Ministarstva turizma te promotivne aktivnosti Hrvatske turističke zajednice, očito je kako je naš cilj upravo privlačenje turista iz Rusije u Hrvatsku”, navodi se u priopćenju.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari