Connect with us

Politika

Miodrag Demo traži hitan sastanak s predsjednikom Vlade

Objavljeno

-

Smatra da je trebalo ustrajati na kandidatu Domoljubne koalicije, da je nefunkcioniranje Oreškovića, Karamarka i Petrova dovelo do sramoćenje hrvatskih branitelja, a posebno je upozorio kako branitelji dok se donosi državni proračun nemaju svog predstavnika.

[ad id=”93788″]

Gostujući u Dnevniku 3 HRT-a Demo je rekao da je na kandidatu Domoljubne koalicije Milijanu Brkiću trebalo ustrajati i da je očito riječ o nefunkciniranju Oreškovića, Karamarka i Petrova. Ovo je odraz njihove koordinacije, dometnuo je.

Sutra je na Odboru za ratne veterane proračun, a hrvatski branitelji nemaju svog predstavnika, upozorio je ponovivši kako je to sramotno i nedopustivo

Ovo je apsolutno sramoćenje hrvatskih branitelja tj. doista sam razočaran večeras situacijom u kojoj se nalaze hrvatski branitelji i Ministarstvo branitelja, ocijenio je Demo koji traži hitan sastanak s predsjednikom Vlade i to sutra iako zna da je prepun obaveza.

Rekao je kako potpuno razumije odluku Milijana Brkića, jer da je “javni natjčaj raspisan”, onda su svi ministri trebali biti imenovani preko javnog natječaja, istaknuo je upitavši zbog čega onda postoje izbori i demokracija.

Demo je na pitanje koji su prema njegovom mišljenju razlozi odustajanja Milijana Brkića odgovorio da je to Ministarstvo pripalo Domoljubnoj koaliciji i da je Brkić bio njezin kandidat te su ostali to trebali prihvatiti kako bi se počelo raditi.

Demo je saborski zastupnik stranke Bandić Milan 365 i na pitanje ostaju li uz HDZ odgovorio da je zato i zatražio žurni sastanak s predsjednikom Vlade. Dodao je da će s njim ići izaslanstvo ako ih predsjednik Vlade primi.

“Trebao bi nas primiti jer mi smo dali glas za njega, da mu objasnimo situaciju i da situaciju riješimo”, poručio je predsjednik saborskog Odbora za ratne veterane Miograd Demo.

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari