Connect with us

Vijesti

Mirko Rašković istupio iz SDSS-a

Published

on

Mirko Rašković, izabrani saborski zastupnik SDSS-a, istupio je iz te stranke i dao ostavku. Potvrdili su to čelnici SDSS-a Vojislav Stanimirović i Milorad Pupovac u Kninu gdje su, kako su rekli, htjeli porazgovarati s Mirkom Raškovićem o razlozima zašto se nije pridržavao sporazuma o podršci SDSS-a koaliciji Hrvatska raste i zbog čega je tvrdio da je izložen pritiscima.

[ad id=”93788″]

“Htjeli smo ga upitati tko ga to pritišće, prijeti mu i ucjenjuje ga, no to sad nećemo bit u prilici jer je dao ostavku tijekom jutra. Mi ga u Kninu nismo htjeli isključiti iz stranke nego vidjeti zbog čega je tako postupio i tko mu je prijetio i ucjenjivao ga”, rekao je Vojislav Stanimirović.

Milorad Pupovac je rekao kako očekuje od Mirka Raškovića da vrati mandat koji je SDSS-ov. Dodao je da je Rašković u Kninu dobio nešto više od 2000 glasova, a u cijeloj Hrvatskoj oko 8000 glasova i to zahvaljujući SDSS-u a ne njemu.

Na upit jesu li točne informacije izišle u pojedinim medijima da je na Raškovića utjecao potpredsjednik HDZ-a Božidar Kalmeta , Milorad Pupovac je rekao kako dosad nije spominjao niti jedno ime, i da još neće.

“Postoje ozbiljne indicije da je riječ o organiziranoj pljački SDSS-ovog mandata i institucije države bi trebale to istražiti. Ukoliko se to ne istraži i takve stvari ne raščiste pitam se čemu su onda potrebni izbori”, rekao je Milorad Pupovac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari