Connect with us

Reagiranja

Mirna Berend se žestoko obrušila na djelovanje Olivera Frljića

Objavljeno

on

Povodom učestalih nastupa i izjava Olivera Frljića, koji ovo društvo proglašava ustaškim, a državu netolerantnom, na svojoj se službenoj stranici Facebooka, sinoć oglasila poznata hrvatska voditeljica Mirna Berend.

Obrušila se na Frljića, upitavši ga je li kukavica što svoje teze, uvjerenja i orjentacije ne zastupa u rodnom Travniku.

[ad id=”68099″]

“Olivere Frljiću, jedino po čemu te pamtim je kratka veza s Danijelom Trbović… Upravo te pomno pratim na jednoj od regionalnih televizija, i pitam se zašto sve što sereš radiš u Hrvatskoj, kad si sve to mogao raditi u puno kompliciranoj konstalaciji snaga iz koje si potekao, a to je Travnik… Bosna i Hercegovina je dovoljno komplicirana da ne razumijem potrebu da doseliš u ovakvu glupu ustašku zemlju kako je ti doživljavaš, i u njoj s gadljivošću radiš, primaš plaću… Fuj.. Baš vjerodostojno umjetniku za kakvog se prikazuješ, a i previše jednostavno za tvoje dramsko intelektualno drkanje. Čemu to… Zemlja u kojoj si ponikao je dovoljno komplicirana da te shvati… Ili si ti samo kukavica nedorastao za nju. I da se ti nisi rodio mi siroti bismo mislili da su samo srpski zločini relevantni, a ostala sranja…Nego… Imaš li ti veći problem od otkrivanja naše istine? Možda otkrivanje svoje… A i malo sam sebi glupa što ti se obraćam…al’ nije to ni prvi ni zadnji put da sam sebi glupa…P.S. ako si gej, kod nas Hrvata je to ok… U Travniku je malo kompliciranije… P.P.S. Ovo što sam napisala da sam glupa je da te malo utješim”, poručila je Berend preko Facebooka:

mirna berend

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari