Connect with us

Vijesti

Miro Bulj dobio optužni prijedlog zbog kršenja mjera na dan Alke

Objavljeno

on

PU splitsko-dalmatinska provela je istragu uoči i na dan održavanja 306. Sinjske alke zbog kršenja epidemioloških mjera. Kriminalistička istraga je još uvijek u tijeku.

Dragi prijatelji, policija me pozvala na obavijesni razgovor i uručila mi optužni prijedlog zbog kršenja mjera na dan Alke, objavio je Miro Bulj.

Radostan sam jer je to ništa naspram zadovoljstva što su sinjski ugostitelji zaradili, naše se Sinjanke i Sinjani ali i naši gosti dobro zabavili.

Plenković i Bozinović donose političke odluke i mjere koje se prilagođavaju ovisno tome kako njima zatreba. Tako korone nije bilo na dan izbora, nije je bilo ni na Pelješkom mostu kad ga je hdzova svita otvarala…

Mi moramo živjeti s virusom kao što smo živjeli sa svim virusima u povijesti čovječanstva i ne možemo se samo zatvoriti. Baš zato Vlada i Stožer donose političke odluke i nekad za iznimne dane i okolnosti dopuštaju ono što inače nije dopušteno.

Inače bismo izgubili sve što naše živote čini vrijednima življenja. Problem je što HDZ takve odluke prilagođava samo sebi i što ne žele čuti vapaj nas Sinjana koji im danima govorimo koliko je nama Alka važna.

Nisu željeli ni malo olabaviti mjere i produžiti barem radno vrijeme ugostiteljskih objekata jer bi ljudi svakako slavili ili po kućama ili u konobama ili se okupljali po različitim mjestima u Gradu.

Uostalom, pustili smo u zemlju milijun turista, svjesni moguće opasnosti ali svjesni i da se može umrijeti i od neimaštine. Zato smo u Hrvatsku pustili turiste, zato su naše plaže pune, kao i klubovi uz obalu, mladi se druže i zabavljaju.

I trebaju, a naši djelatnici u turizmu zarađuju. Svjesni moguće opasnosti koja ljeti i nije tolika kao i inače. I što želite od nas više Plenkoviću i Božinoviću? Želite li možda da prestanemo živjeti? To sigurno nećemo. Barem mi u Sinju!

Možda sam dobio optužni prijedog ali kompromitirani Plenkovićev Stožer je noć u Sinj potučen do nogu. Zna to i Plenković, zato mu jučer nije bilo do ničeg. Nama ostalima je bio prekrasan! Nastavljamo borbu za normalan život! Ovaj optužni prijedlog me neće zaustavit, napisao je Miro Bulj!

‘Republika Buljska Krajina’

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR