Miro Kovač: Moramo spriječiti da nam se na vlast vrati “crveni Zoka sa dedom ustašom”

4

Moramo spriječiti da nam se na vlast vrati “crveni Zoka sa dedom ustašom”.

Postoji velika opasnost da se to dogodi, i zato vas s ovoga mjesta svih vas, vaše obitelji i prijatelje pozivam da u nedjelju izađete na izbore i svoj glas date čestitim domoljubima, a to smo mi, to je HDZ – poručio je između ostalog ministar vanjskih i europskih poslova u tehničkoj Vladi Miro Kovač sa predizbornog skupa održanog u utorak u Kaštelima.

Osvrnuo se Kovač i na posljednje ankete u kojima vodi SDP te ih nazvao nevjerodostojnima.

Tako su prognozirali pobjedu Josipovića pa je pobjedila Kolinda. Isto tako sada prognoziraju pobjedu SDP-a a pobjeda će biti na našoj strani uvjeren je Kovač koji se kritizirao SDP koji u cijeloj kampanji nije kazao ama baš ništa o svom programu.

Triljski gradonačelnik Ivan Šipić žestoko se obrušio na Most i poslao im jasnu poruku kako njihove ucjene više neće proći.

Ako žele biti pristojni i normalni partneri onda smo spremni surađivati, ali ako budu ovakvi kao što su do sada bili poručujem im da zaborave suradnju jer mi ipak imamo obraz.

Pada im rejting pa su valjda krenuli Milanovićevim stopama vrijađanja… – poručio je Šipić nakon kojega se pred domaćinima obratio treći na listi HDZ-a Ante Sanader koji je ustvrdio kako Hrvatskoj treba jaki HDZ.

Ovo će biti velika bitka i svaki glas biti će presudan. Jedino sa što većim brojem mandata u Saboru možemo garantirati projekte. Nije isto imati ministre Kovača ili Hasanbegovića, ili Pusićku, Jovanovića ili Stazića – poručio je Sanader.

Na skupu se kao domaćin obratio i gradonačelnik Kaštela Ivan Udovičić koji je obećao kako će HDZ i na ovim izorima, kao i na onima prošle godine u Kaštelima imati sigurnih deset tisuća glasova.

facebook komentari

 • kostresh

  HDZce ostvariti veliku vecinu pitanje je, sto onda slijedi. nastavak otklona od Tudjmana ili lustracija…? uljudnost i dalje, pretpostavljam….

 • Tyrex Rex

  Milanoviću je dedo bio ustaša, ali ipak može ostati predsjednik SDP-ea…..

 • Maks

  Poslusao sam nocas par predizbornih govora, Plenkovic je dobar govornik mora mu se priznati,”Advokat .

 • Sivooki

  Kovač se raspojasao, vidim…