Connect with us

Komentar

MIRO KOVAČ: Ostojiću kaži tko je nacrtao kukasti križ, ne bavimo se spletkama

Objavljeno

-

Miro Kovač iz HDZ-a nije želio odgovoriti koji će biti stav HDZ-a o ćiriličnim pločama u Vukovaru. Istaknuo je kako se sada razgovara o funkcioniranju vlade te da su manjine dio društva.

[ad id=”68099″]

“Svi zajedno moramo raditi da im u Hrvatskoj bude bolje. Moramo raditi bolje i efikasnije, Hrvatsku ekonomski oporaviti, dovesti na pravi put, ojačati njen međunarodni položaj”, rekao je novinarima na prijemu SNV-a.

Kovač kaže kako svaki dan razgovara s partnerima iz Mosta te da su Karamarko, Petrov i Orešković u stalnom kontaktu.

“Sve ide jako dobro i nadam se da ćemo na vrijeme formirati vladu, predstaviti je Saboru i dobiti potporu. Do kraja idućeg tjedna trebali bi znati sastav nove vlade”, rekao je Kovač.

Na pitanje tko će voditi MUP odgovorio je da će to biti rezultat pregovora s Mostom i dodao:

“Budimo konstruktivni, molim vas da u miru Božjem formiramo vladu. Sve štima, atmosfera s kolegama iz Mosta je odlična, konstruktivna i pozitivna. Idemo formirati vladu i raditi”, poručio je Kovač ne želeći otkriti hoće li on biti ministar vanjskih poslova.

Komentirajući Ostojićeve istupe u kojima je odbacio navode da se Božu Petrova prisluškivao, Kovač je rekao:

“Ne znam što Ostojić priča. Ono što ja želim je da se javnosti konačno kaže tko je nacrtao kukasti križ na Poljudu. Mi ćemo kad dođemo na vlast biti efikasni i konačno uvesti red u državu, a ne se baviti spletkama, kombinacijama i podzemnim radnjama koje provodi Ostojić”, piše 24sata.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari