Connect with us

Miroslav Ćiro Blažević za srpski Kurir: ‘Je*** ti Crvenu Zvezdu, pi*** im materina!’

Objavljeno

-

[quote]’Idem u Kinu. Tamo ima novaca. Kinezi me cijene, mnogo više nego Hrvati. Tamo sam mudrac, a ovdje starac'[/quote]

 

Miroslav Ćiro Blažević u razgovoru za srpski Kurir potvrdio je glasine kako bi se ipak mogao nastaviti baviti trenerskim poslom, i to u Kini.

Kako gledate na financijsku krizu i trenersku rotaciju u Crvenoj zvezdi?

‘Nemam najbolje informacije. Čujem da Zvezda mijenja trenere, ali stvarno ne znam kako je tamo. Ne mogu ja da ti sad kažem… Puj! Pi*** im materina! Je*** ti Zvezdu’.

Znači, nemate mišljenje?

‘U Crvenoj zvezdi je Dragan Džajić. Džaja je nogometni volumen. On zna što sad treba učiniti. Treba biti strpljiv i ne treba žuriti. Ovi novi što su u klubu trebali bi poslušati, da nauče nešto. Vidjet ćete kakvog će trenera dovesti. Samo ako ga puste raditi’.

Da li biste vi došli u Crvenu zvezdu?

‘To je osinje gnijezdo!!! Odavno sam digao ruke od Crvene zvezde, iako mi je bila san’.

Znači, ne biste ništa mogli uraditi na Marakani?

‘Ja bih sigurno napravio nešto. Velika je Crvena zvezda. Tamo uvijek ima klinaca koji mogu biti veliki igrači. Samo treba biti pažljiv i strpljiv’.

Imate li savjet za Dragana Džajića, treba li izabrati domaćeg ili stranog trenera?

‘Bolje domaćeg! Vi Srbi i mi Hrvati uvijek sebe potcjenjujemo. Naši treneri su najbolji na svijetu. Stranci samo prodaju maglu’.

Ima li nade za Crvenu zvezdu?

‘Već sam ti rekao. Veliki je to klub. Zapamti što ti kažem, veliki. Ljulja se, ali nije nokautiran. Ne može bivši europski prvak tek tako pasti. Kriza je došla. Ne znam zašto i zbog čega, ali znam da će se Zvezda izvući i opet biti moćna kao nekad. Ne zaboravi što je Ćiro kazao’.

Idete li u nogometnu mirovinu?

‘Opet me provociraš! (smijeh) Kur** sam ja star. Hajde, dođi u Zagreb pa mi izađi na 200 metara. Dat ću ti fore i pobjedit ću te. (smijeh) Idem u Kinu. Tamo ima novaca. Kinezi me cijene, mnogo više nego Hrvati. Tamo sam mudrac, a ovdje starac’.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas