Connect with us

Komentar

Miroslav Šimić: U slučaju izglasavanja nepovjerenja Most će podržati raspuštanje Sabora

Objavljeno

-

Miroslav Šimić, predsjednik Kluba Mosta u Hrvatskom saboru izjavio je uoči rasprave o povjerenju premijeru Tihomiru Oreškoviću, da Most neće sudjelovati u preslagivanju vlasti već će biti za nove izbore. Pokazao je i potpise 12 Mostovih zastupnika koji će u slučaju izglasavanja nepovjerenja podržati raspuštanje Sabora.

[ad id=”93788″]

Malo je još šanse da se od te rasprave odustane, što bi mi iskreno htjeli. Ako se ne odustane, Most je jasan, nećemo sudjelovati u preslagivanju, bit ćemo za nove izbore, poručio je Šimić i pokazao potpise 12 zastupnika iz Kluba Mosta koji će u slučaju izglasavanja nepovjerenja Oreškoviću podržati raspuštanje Sabora.

To je ono što nas može čekati danas ako ova rasprava bude išla u smjeru kako je u srijedu najavljeno, a to je da se izglasa nepovjerenje premijeru Oreškoviću, rekao je Šimić tumačeći kako je osnovni smisao tog poteza da se sruši Vlada u čijem je kreiranju Most sudjelovao i za čiji opstanak će se boriti.

Definitivno, potvrđujem još jednom da Most ni u kojem slučaju nije za preslagivanje i rušenje Vlade danas, znači prijevremene izbore, naglasio je Šimić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari