Connect with us

Politika

Miroslav Škoro: Koju sam ja to rečenicu izrekao da se Tomašević osjeća nesigurno?

Objavljeno

-

Miroslav Škoro, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, ponovno je izjavio kako Možemo! treba reći kako troši novac.

“Netko bi trebao reći koju sam ja rečenicu rekao da se Tomašević osjeća nesigurno. MUP je to demantirao”, kazao je Škoro o policijskoj zaštiti koju je Tomislav Tomašević dobio.

Ponovio je i da bi iz stranke Možemo! trebali transparetno trošiti novac. “Rekao sam da su dobili nekoliko stotina miljuna kuna, sad smo na 507 milijuna. Što je problem da oni kažu gdje su novci”, rekao je Večernjem listu.

“Ja sam jedan od mnogobrojnih pjevača koji je pjevao. Mojih 15 glazbenika i ja koštamo 67 tisuća kuna s PDV-om. To je ok, ali kad je Škoro nije ok. Sve što je škoro ne valja”, rekao je odgovarajući na pitanje o tome da je i on dobivao novac iz gradske blagajne.

“Mi smo njih već prijavili. Postoji prekršajna prijava koju DORH nije odbio. Nitko nema ništa protiv civilnih udruga, one se mogu financirati kako se financiranu. Kad je politička stranka u pitanju, zakon je jasan. Ne može se financirati iz inozemstva”, kaže Škoro.

Na pitanje što će se dogoditi ako na izborima u nedjelju pobijedi Tomislav Tomašević, Škoro kaže: “Benčić u maniri najboljeg komunističkog komesara kaže ‘Od nedjelje to neće biti tako’. Što to neće biti tako? Sasvim je legitimno u političkoj borbi iznositi različita stajališta i onda ćemo doći do nekom minimuma konsenzusa. Žena kaže da taj način razmjene mišljenja neće biti dopušten od ponedjeljka. Žena traži sve mandate na raspolaganje. U njihovom programu piše da žele preoblikovati Zagreb prvo pa onda Hrvatsku.” Dodaje i da će, “ako se dogodi uspostavljanje te vertikale gdje su gradonačelnik i skupština iz iste političke opcije” se “dogoditi jednoumlje”. “Nigdje jednoumlje nije dobro napravilo pa neće ni u Zagrebu. Ja sam za to da postoji što više kontrolinih točaka”, kaže Škoro.

“Oni su ideološki ostrašćeni”, govori o Možemo!.

“Oni pokušavaju provesti nešto što meni nalikuje na segregaciju”, kaže Škoro o programu Možemo!, konkretno o “rodno osviještenim semaforima”.

Rekao je da očekuje glasove HDZ-ovaca. “I ja bih glasao za neke HDZ-ovce”, dodao je.

Domovinski pokret optužio Možemo! za pljačku više od pola milijarde kuna

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari