Connect with us

Politika

Miroslav Škoro: Mi nećemo dati podršku Vladi

Published

on

Hrvatski sabor u četvrtak će glasati o povjerenju novoj, 15. Vladi i drugoj koju će voditi aktualni premijer Andrej Plenković (HDZ).

Miroslav Škoro je kazao da vladajuća većina ima 76 ruku i da je jasno da će Vlada biti izglasana, ali da strukturnih promjena neće biti.

Poštovani mandataru, budući ministri, mi nećemo dati podršku toj Vladi, znam da ovdje ima časnih ljudi među budućim ministrima, no oni neće moći izglasati ništa dobro u strukturnom smislu, neće biti promjena kada je u pitanju izborni zakon, poduzetnička klima.

Jedno je kad se Vlada hvali i premijer govori da stvaraju preduvjete za radna mjesta, no stvaraju preduvjete zbog kojih Meggle odlazi. Ova Vlada će funkcionirati kao i prije, istinito je da je HDZ odlučio imati Vladu kontinuiteta i da će, kako je bilo rečeno, surađivati sa svjetonazorski sličnim strankama. S partnerima će tvoriti krhku većinu od 76 ruku kojima će se podržavati projekta suradnja i čista trgovina.

Ta krhka većina koje će večeras izglasati Vladu, želim vas svako dobro. U ime Domovinskog pokreta, podržat ćemo svaki prijedlog koji je na dobrobit građana, no ključno je pitanje tko je sljedeći žetončić. To zanima i medije i građane. Pogled s ove govornice govori da smo svi ovdje skupa švedski stol.

Plenković: Najava 100 tisuća radnih mjesta nije slučajna

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari