Connect with us

Pregled

Miroslav Škoro: ‘Ne znam kad je mene netko vidio da trčim po ulici i lovim Bandićeve glasače’

Objavljeno

on

isječak/NovaTv

Miroslav Škoro, šef Domovinskog pokreta, govorio je u intervjuu za Dnevnik Nove TV o aktualnim političkim zbivanjima, a između ostalog i o slučaju Mamić i njegovu USB sticku.

”Pa nema onoga u Hrvatskoj tko ne zna kako funkcionira hrvatsko pravosuđe. Ako je jedan posto istina onoga što je na tom sticku i što je izjavio Mamić, onda bi se netko trebao ozbiljno zamisliti”, smatra Škoro i dodaje da je ”kod nas uvijek sad’ il nikad”.

Na komentar reportera Mislava Bage da su on i Mamić prijatelji, Škoro je odgovorio: ”Kako možete reći da smo prijatelji? Vidio sam ga jednom na jednom rođendanu”.

Ne vjeruje premijeru kada kaže da se neće odgoditi lokalni izbori. ”Kako može znati što će se dogoditi za pet, 10 ili 30 dana? Ja se nadam da će izbori biti održani i mi smo za njih spremni”, kaže.

Otkrio je zašto smatra da će mu građani Zagreba dati svoj glas i odabrati ga za gradonačelnika.

”Mi cijenimo građane Zagreba. U utrku šaljemo kandidata za kojeg smatramo da ima određene vrijednosti koje može prezentirati građanima i zaštiti njihove interese. Kad analizirate druge kandidate, vidite da je samo Možemo! poslalo predsjednika stranke jer cijeni Zagreb. Ostali kandidati su alibi i meni ih je žao”, rekao je Miroslav Škoro.

Kaže da su ”mediji nametnuli temu da lovim Bandićeve glasače”. ”Ja ne znam kad je mene netko vidio kako trčim po ulici i lovim Bandićeve glasače”, odgovorio je.

Nije otkrio imena svojih zamjenika, već je rekao da će se to sve znati kada se raspišu izbori.

Na pitanje zašto bi u Slavoniji netko glasao za Domovinski pokret umjesto za HDZ, Škoro objašnjava da se oni obraćaju biračima koji im svjetonazorski odgovaraju. ”Ali mi nemamo aferu vjetroelektrane, nemamo premijera u zatvoru, mi smo drugačiji ljudi”, poručuje i dodaje da je najrealniji scenarij da Domovinski pokret pobjedi i u Zagrebu i u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari