Pratite nas

Komentar

Miroslav Tuđman: Zbog Mesićeve destabilizirajuće politike Hrvatska je izgubila deset godina stabilnog razvoja

Objavljeno

na

Miroslav Tuđman i Ivan Aralica za Večernji list komentirali su izjave Stjepana Mesića iz 1992., ali i njegovo priopćenje u kojem optužuje HDZ.

“Mesić kleveće jer je u programu HDZ-a predsjednik Tuđman formulirao stav da se on nastavlja ne samo na Starčevićevoj liniji, nego i na tradiciji hrvatske nacionalne lijeve politike.

Mesićeva se politika, sa svojim krivokletstvom u Haagu, umirovljenjem 12 hrvatskih generala samo zato što su tražili zaštitu digniteta Domovinskog rata, pokazuje promašenom”, rekao je Tuđman.

Dodao je da je zbog Mesićeve destabilizirajuće politike Hrvatska izgubila deset godina stabilnog razvoja, a status Oluje definiran je tek oslobađajućim presudama generalima u Haagu. Tvrdi i da je Mesić zbog selektivne distribucije dokumenata ključni krivac zato što je uopće došlo do suđenja Oluji.

Ivan Aralica rekao je da su ga svojevremeno prozvali zbog pretjerivanja kada je u pitanju opis Mesićevih karakternih osobina i mijenjanju stavova, no zadnji događaji idu u korist Aralici.

“Ispunjava me zadovoljstvo što sam to pisao”, kaže nakon što je snimka puštena u javnost.

Zaključio je da ne treba sumnjati da će se Mesić izvući i iz ove situacije.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Jurič: Kakva je ovo glupost HRT se ograđuje od svojeg novinara Ace Stankovića?

Objavljeno

na

Objavio

Kakva je ovo glupost HRT se ograđuje od svojeg novinara Ace Stankovića? Pa tko tu koga u zdrav mozak..?

Kakvo ograđivanje, ako su Stankovićevi stavovi u suprotnosti s temeljima ove države, onda treba dobiti otkaz.

Čak štoviše, proglasiti Domovinski rat građanskim je teška kleveta, veleizdaja Republike Hrvatske i govor mržnje prema svim onima koji su sudjelovali u tom ratu braneći Hrvatsku od agresije.

Stoga bi Agencija za elektroničke medije trebala zabraniti emitiranje programa HRT-a, barem na tri dana.

HRT se ograđuje od Stankovićevih stajališta iznesenih u Nedjeljom u 2

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi traži suspendiranje Aleksandra Stankovića

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Marijan Knezović: U Hrvatskoj se svašta može! Samo ako si ljevičar!

Objavljeno

na

Objavio

U Hrvatskoj možeš biti demokrat i borac za ljudska prava. Ali samo ako si u prošlom režimu bio totalitarist i gazio ljudska prava. Ostalima nije dozvoljeno kititi se demokracijom i ljudskim pravima.

U Hrvatskoj možeš biti tolerantan, ali samo ako si u prošlom režimu slao ljude u zatvor zbog vica ili pjesme. Ostalima nije dozvoljeno da se povezuju s tolerancijom.

U Hrvatskoj možeš biti moderan i zazivati tisuće izbjeglica, tolerirati njihovu vjeru i sve devijacije te vjere, ali samo ako u isto vrijeme pokušavaš deratizirati javnost od katolika i katoličke vjere. To jednostavno nije moderno. Isus očito za Europu nije više trend, ali Muhammed jest.

U Hrvatskoj se možeš borit za prava homoseksualaca, ali samo ako u isto vrijeme hodaš s Titovim transparentom. Da. Onog Tita koji je homoseksualce proganjao, zatvarao i ubijao.
U Hrvatskoj možeš biti aktivist za prava činčila, bogomoljki i roda kao sto su Klepetan i ekipa. Ali samo ako u isto vrijeme zagovaraš sjeckanje djeteta u majčinoj utrobi.

U Hrvatskoj možeš bez problema studentima predavati o slobodnom tržištu i slobodi. Ali samo ako si do jučer propovijedao o socijalizmu i marksizmu.
U Hrvatskoj se uistinu može bit i priznat i medijski popraćen redatelj. Ali ipak, uvjet je da u vašim predstavama prikažete Isusa Krista kako siluje muslimanku.

U Hrvatskoj možeš biti osoba koja je relevantna za komentiranje žrtve Vukovara po dokumentarnim filmovima. Ali samo ako si taj Vukovar osobno granatirao.

U Hrvatskoj možeš svaki dan pljuvat po Hrvatima iz BiH. Ali samo dok zastupaš stav da su svi ljudi jednaki i da ne treba raditi razlike među ljudima.
Svašta se u Hrvatskoj može. Samo je potrebno u CV-u naglasiti da si ljevičar ili još bolje – da ti se nazadna i licemjerna desnica gadi.

P.S. Isto vrijedi i za Bosnu i Hercegovinu.

Marijan Knezović

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari