Connect with us

Komentar

Miroslav Tuđman: Zbog Mesićeve destabilizirajuće politike Hrvatska je izgubila deset godina stabilnog razvoja

Published

on

Miroslav Tuđman i Ivan Aralica za Večernji list komentirali su izjave Stjepana Mesića iz 1992., ali i njegovo priopćenje u kojem optužuje HDZ.

“Mesić kleveće jer je u programu HDZ-a predsjednik Tuđman formulirao stav da se on nastavlja ne samo na Starčevićevoj liniji, nego i na tradiciji hrvatske nacionalne lijeve politike.

Mesićeva se politika, sa svojim krivokletstvom u Haagu, umirovljenjem 12 hrvatskih generala samo zato što su tražili zaštitu digniteta Domovinskog rata, pokazuje promašenom”, rekao je Tuđman.

Dodao je da je zbog Mesićeve destabilizirajuće politike Hrvatska izgubila deset godina stabilnog razvoja, a status Oluje definiran je tek oslobađajućim presudama generalima u Haagu. Tvrdi i da je Mesić zbog selektivne distribucije dokumenata ključni krivac zato što je uopće došlo do suđenja Oluji.

Ivan Aralica rekao je da su ga svojevremeno prozvali zbog pretjerivanja kada je u pitanju opis Mesićevih karakternih osobina i mijenjanju stavova, no zadnji događaji idu u korist Aralici.

“Ispunjava me zadovoljstvo što sam to pisao”, kaže nakon što je snimka puštena u javnost.

Zaključio je da ne treba sumnjati da će se Mesić izvući i iz ove situacije.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari