Connect with us

Šport

Mislav Oršić: Ovo mi je najdraži i najbitniji gol u karijeri

Objavljeno

-

Foto: Hina/arhiva

Ovo mi je najdraži i najbitniji gol u karijeri, opisao je pobjednički pogodak protiv Maroka krilni igrač hrvatske reprezentacije i zagrebačkog Dinama Mislav Oršić.

“Lijepo mi je došla rolica došla, puknuo sam u drugi kut. Volim pucati iz takve pozicije,” dodao je kazavši kako mu je ovo najdraži gol u karijeri

“Ovo mi je najdraži i najbitniji gol u karijeri. Posvećujem ga obitelji, roditeljima, sestrama, djeci i ženi koji su uvijek bili uz meni,” dodao je.

Prokomentirao je i samu utakmicu.

“Pobijedili smo, ha, ha. Mislim da smo dobro igrali. No, pokazali smo karakter, nismo se predali, nismo pali i dozvolili ima da stvore šansu. Kad smo zabili za 2-1, znali smo da moramo biti dobri u obrani da nam opet ne zabe drugi gol, da se smirimo. To smo i uspjeli. Možda su u drugom dijelu imali male periode kada su imali više loptu, ali jako smo dobro stajali na terenu i branili se,” nastavio je.

Premda su “Vatreni” ostvarili veliki uspjeh, Oršić je stigao pred novinare neobično miran.

“Već je malo splasnulo slavlje,” dodo je sa smiješkom.

Oršić je naglasio kako je ekipa išla iz utakmice u utakmicu, dodavši kako je momčlad vjerovala u uspjeh.

“Išli smo utakmicu po utakmicu, vjerovali smo u sebe. Nije bilo lako, ali držali smo se zajedno i kad smo gubili od Brazila.”

Sprema li poklon za asistenta Livaju?

“Dogovorit ćemo se,” dodao je.

Za Lovru Majera je ovo bilo prvo veliko natjecanje i odmah medalja.

“Fenomenalno, ostvarili smo što smo zacrtli prije ove utakmice. Osvojili smo broncu i naporavili čudo. Presretan sam,” kazao je veznjak Rennesa.

“Vjerovao sam prije prvenstvs i cijela ekipa je vjerovala, znali smo koju kvalitetu imamo. Bili smo motivirani i ostvarili smo,” naglasio je.

Majer je naglasio kakosu “Vatreni” cijelo vrijeme kontrolirali utakmicu.

“Maroko je pokazao da nije slučajno došao ovdje, no mi smo kontrolirali susret. Ovu medalju ću posvetiti svoj obitelji, ali i sebi jer znam koliko sam se žrtvovao da bi došao do ovog natjecanja i još osvojio medalju. Nema više o ovoga.”

Majer je istaknuo kako uskoro slijedi Liga nacija i prilika za novi veliki rezultat.

“Čeka nas Liga nacija, idemo po zlato. Imamo kvalitetu, s ovakvom motivacijom i željom, mislim da je to moguće.”

Majer je dodao kako su ovi rezultati i potvrda Dinamove škole.

“Definitivno, na zadnjem i na ovom bilo je dosta igrača iz Dinama. Većina nas je igrala zajedno, treba čestitati i Dinamo.”

“Vatrenima” sada slijedi ludi doček.

“Presretan sam, prije četiri godine sam bio na Trgu, a sada ću sudjelovati u njmu. Sanjao sam to i ostvarilo mi se,” kazao je na kraju. (Hina)

Dalić: Posvećujem ovu medalju Ćiri Blaževiću

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari