Connect with us

Magazin

Mladen Grdović priprema spektakularno iznenađenje

Objavljeno

-

Ekskluzivno!

Naš proslavljeni, planetarno popularni pjevač, skladatelj i kantautor Mladen Grdović, u svoju zlatnu kolekciju mega hitova dodat će, čini se, još jednu skladbu koja bi mogla biti kruna njegove bogate estradne karijere.

Taj veliki multimedijski projekt dobrano se zahuktao, a upravo su u tijeku pripreme za snimanje video spota, kakav je do sada rijetko viđen na našoj glazbenoj sceni.

U kuloarima se špekulira da će pjesma i spot biti posvećeni jednoj našoj najvećoj živućoj nogometnoj legendi, kao simbolu svih nogometaša i njihovih velikih nogometnih uspjeha, po čemu je naša Domovina u najljepšem svjetlu prepoznata u čitavom Svijetu, no sve je još obavijeno velom tajne!  Hrvatski nogomet, kroz našu nogometnu reprezentaciju, ali i pokoji bljesak našeg klupskog nogometa u Europi, bez ikakve je sumnje kao brend naš autohtoni najprepoznativljiji zaštitni znak u turističkom, ali i globalno političkom smislu. Hrvatski nogomet našim ambasadorima diljem svijeta otvara vrata i navlači osmjeh na lica našim dobronamjernim prijateljima na svim meridijanima.

Mladen Grdović, često puta ponižavan, medijski brutalno napadan i to samo zato što je uspješan i nacionalno prihvaćen kao skladatelj i pjevač koji pjeva o ljubavi, Dalmaciji, moru i Domovini, čini se u ovoj pjesmi imat će najbolji odgovor za one napadače koji propagiraju „isušivanje nogometne močvare“, a zapravo se iza toga krije pakleni plan uništenja našeg nogometa kao brenda. Žele uništenje našeg nogometa po onoj sintagmi „sve vam možemo oprostiti osim uspjeha“! Žele uništenje najboljeg i najboljih  što imamo, baš zato što veliki uspjesi naše nogometne reprezentacije stvaraju još veću nacionalnu euforiju, zajedništvo i radost, a na krilima tih emocija doista se može sanjati o nekoj boljoj budućnosti, što niti jedna ozbiljna politika ne bi trebala zanemariti. Bez ikakve sumnje, nogometni uspjesi naše reprezentacije obvezuju politiku i političare da o budućnosti Hrvatske  promišljaju pozitivno, pobjednički, domoljubno i suvereno. Bez domoljubnih sadržaja nema ni domoljublja, a bez pjesme nema ni emocija i u tom smislu svi segmenti našeg društva, od kulture do politike, trebali bi pozdraviti i poduprijeti multimedijski glazbeni  projekt kojega smo prvi ekskluzivno najavili. Portal kamenjar.com, ekskluzivno će pratiti ovaj projekt i na vrijeme obavijestiti naše vjerno čitateljstvo diljem Hrvatske i BiH! Velika promocija ovog projekta mogla bi se dogoditi u studenom tijekom jedne od utakmica naše nogometne reprezentacije. Hvala Mladenu Grdoviću i hvala svima koji će se uključiti i poduprijeti realizaciju ovog spektakla.

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari