Connect with us

BiH

Mladen Ivanić: Imam osjećaj da su ovdje svi postali robovi stavova koje su iznijeli

Objavljeno

-

Mladen Ivanić, predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider PDP-a, u intervjuu za ‘Dnevni avaz’ otkriva da je Predsjedništvo usaglasilo odluku o donaciji municije za borbu protiv terorističke organizacije Islamska država (IS) te da je na nadležnim institucijama da je realiziraju.

Ivanić očekuje da će koalicijski partneri za formiranje vlasti u FBiH tijekom vikenda riješiti novonastale probleme te poručuje da jedno ministarsko mjesto u Vladi FBiH ne bi trebalo ugroziti cjelokupan proces i odraziti se na formiranje Vijeća ministara.

Upitan za komentar najnovijih sporenja koalicijskih partnera za formiranje vlasti u FBiH – SDA, HDZ-a i DF-a – zbog pozicija u Vladi FBiH, kazao je da se nada da će se oni ovog vikenda dogovoriti i da će Vlada FBiH ubrzo biti formirana.

”Drugo, ako se ne dogovore, i pošto je za Vijeće ministara sve dogovoreno, ne vidim nijedan razlog da se tu bilo šta promijeni. Nadam se da jedno ministarsko mjesto manje ili više u Vladi FBiH neće biti nikome toliko važno da ugrozi cijeli proces formiranja vlasti. Imam osjećaj da su ovdje svi postali robovi stavova koje su iznijeli i zbog toga imaju sve manje prostora za logične kompromise”, rekao je Ivanić.

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari