Connect with us

Komentar

MLADEN PAVKOVIĆ: Bivši partizani ne smiju iznajmljivati ured, pogotovu ne žalosnom predsjedniku

Objavljeno

on

Nakon što je Ustavni sud odlučio ne prihvatiti zahtjev bivšeg žalosnog predsjednika RH Stjepana Mesića za pokretanje postupka ustavnosti odluke o ukidanju njegova ureda, pomoć mu je ponudio Savez antifašističkih boraca (SABA).

Naime, ti bivši partizani (komunisti, Titovi pioniri) ponudili su Mesiću da svoj ured preseli na njihovu adresu u Hatzovoj 16 u Zagrebu.

To je van svake pameti. Kao prvo, ako bivšim „petokrašima“ ne trebaju te prostorije, a očito je da ne trebaju, oni ih moraju vratiti Gradu Zagrebu, a ne u njih useljavati „ljude s ulice“.

Dakle, Grad dodjeli prostorije partizanima, a oni ih onda iznajme kome hoće! Malo sutra! Na taj način onda bi se mogli ponašati i drugi. Dobiju (besplatno) prostorije od Grada, a oni ih iznajme „Konzumu“ ili nekom kafiću.

Gdje toga ima? Mesić ima dovoljno novaca (možebitno i od čeka koji je „izgubio“ od Hrvata iz Australije) i u svakom trenutku može iznajmiti poslovni prostor kao i svi drugi. Dosta je živio na „grbači“ hrvatskog naroda.

Osim toga, žalosno je da bi na taj način već ionako mala skupina bivših partizana izgubila svoj „kutak“, koji ionako nije njihov.

No, unatoč svega, vjerujemo da će i u svezi ovog problema Mesiću opet pomoći neki anonimni prijatelj, kao što mu je pomagao i oko kupnje stana, za koji još nitko ni danas ne zna kako ga je i na koji način kupio.

Mladen Pavković / Kamenjar.com

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari