Connect with us

Kolumne

MLADEN PAVKOVIĆ: Dajte Matiću grad od papira, pa da i on bude gradonačelnik!

Objavljeno

on

Bivši, žalosni, ministar branitelja Predrag Matić, najprije je glumio „nezavisnog“, a onda kad je vidio da to slabo radi, upisao se u CK, tj. u SDP.

No, kad je bio ministar učinio je niz grešaka, sve na štetu ljudi koje je navodno predvodio. Govorio je da pokreće Registar branitelja jer se na njegovim stranicama nalazi na tisuće lažnih, onih koji nemaju veze s Domovinskim ratom.

Vrijeme, ili bolje rečeno godine prolaze, a žalosni ministar još do danas nije otkrio ni jednog lažnog branitelja. On je bio jedan od rijetkih koji je javno objavio i svoj ratni put, a kad tamo, među ostalim, ima više odličja iz rata nego svi najviše ratni zapovjednici Grada Vukovara!

Tko mu je potpisao prijedloge za ta odličja? Dedaković i Borković sigurno nisu…Taj čovjek ostat će upamćen i kao „progonitelj“ branitelja. I kao onaj protiv kojeg su najduže protestirali oni koje je predstavljao!
Matić sada želi postati i gradonačelnik Grada Zagreba! Da pukneš od smijeha. Pastiri mu ne bi dali ni ovce čuvati, a građanima Zagreba baš bi trebao jedan takav. Malo sutra!

Kad je obnašao dužnost ministra branitelja, svakodnevno su ga danju i noću morala čuvati pet-šest, a možda i više policajaca. Čuvali su ga od onih koje je navodno predstavljao!
Kad bi postao gradonačelnik Grada Zagreba (o čemu može samo maštati) vjerojatno mu ne bi bilo dosta ni dvadesetak specijalaca da ga obrani od nesretnih Zagrepčana!

No, šalu na stranu. I ovaj tip zna da to nikada neće biti, da je to nemoguća misija, ali kako ne vidi da se i u samoj njegovoj CK-SK-SDP stranci s njegovim prijedlogom sprdaju, a samim time i s njim samim.
Ne, to junak od junaka ipak nije zaslužio!

Ali, ako već želi, neka mu daju na upravljanje neki grad od papira, pa neka se igra!

Mladen Pavković / Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari