Connect with us

Reagiranja

MLADEN PAVKOVIĆ: Gdje je bio Milorad Pupovac?

Objavljeno

on

Gdje je bio Milorad Pupovac, Srbin po zanimanju, kad se obilježavala Vojno-redarstvena operacija Oluja u Kninu, odnosno Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih  branitelja? Tamo gdje je i trebao biti, u Beogradu, gdje je u društvu srpskih četnika Aleksandra Vulina, Aleksandra Vučića i Milodraga Dodika te srpskog patrijarha Irineja, pljuvao i blatio Hrvatsku i Hrvate!

Na tom skupu, Pupovac je podržao brojne Srbe  koji su vikali da se u Kninu dogodila zločinačka akcija, da su Hrvati zločinci i fašisti i da su protjerali „nevine“ Srbe iz njihovih vjekovnih ognjišta, da sreću izgrađuju na tuđoj nesreći.

-„Hrvatski će križ zauvijek biti  iskrivljen i kukast, naš nikad“ – rekao je Vučić, uz iznimno odobravanje Pupovca. Također je spomenuo da je Srba u Hrvatskoj danas za 90 posto manje. „To  nije politika, to je istrebljenje jednog naroda, to je konačno rješenje i to je zločin…A slaviti to…Slavi se ne to što je netko nešto dobio, već što je netko sve izgubio“, rekao je Vučić.

Sve ćemo to uz ostalo čitati u „Novostima“, srpskom tjedniku, s četničkom tematikom, koji izlazi usred Zagreba, i koji financiraju  hrvatski porezni obveznici.(sic!)

Pupovac ima sreću što ne živi u Izraelu. Naime, da je neki njihov istaknutiji državljanin sudjelovao na nekom fašističkom derneku, kao što je bio ovaj u Beogradu, i još k tome na najveći državni blagdan, taj se nikad više ne bio vratio u Izrael.

A ovom političkom štetočini ništa se ne će dogoditi, već će u Hrvatskoj nastaviti tamo gdje je sa srpskim četnicima stao!

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari