Pratite nas

Reagiranja

MLADEN PAVKOVIĆ: Gdje Šešelj stane, tu Vučić nastavi

Objavljeno

na

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić nastavlja s teškim optužbama, a koje se odnose na Vojno-redarstvenu operaciju Oluja. Tako je u programu televizije B92 uz ostalo ponovno naglasio da će „još mnogo godina proteći dok netko u Hrvatskoj razumije kakav je zločin bila Oluja“, odnosno da je Oluja „najveće etničko čišćenje nakon II. svjetskog rata“!

[ad id=”93788″]

Na taj način još je jednom dao do znanja da Srbija ni u kojem slučaju ne priznaje da je bila agresor na Republiku Hrvatsku te da su za Domovinski rat podjednako krivi jedni i drugi ili bolje rečeno opet je izjednačio agresora i žrtve.

Također traži od Hrvata, kako je rekao, da „pognu glavu pred našim žrtvama, pred našim odsječenim glavama“…

Na taj način Vučić, inače i sam sudionik Domovinskoga rata, ali samo s četničkom kapom na glavi, i dalje „dolijeva ulje na vatru“ ili bolje rečeno: gdje Šešelj stane, tu ovaj nastavi!

No, ono što je najgore od svega je činjenica da na ovu četničku propagandu, neistine i laži, nema gotovo nikakvih reakcija hrvatskog političkog vrha, da se ne javljaju ni Udruge proizašle  iz Domovinskoga rata, (svaka čast iznimkama), kao da nam je svejedno tko i kako po nama pljuje i bljuje.

A srbijanski premijer, prije svega, nanosi tešku nepravdu prema nevinim žrtvama, ne samo u Hrvatskoj već i u Bosni i Hercegovini.

Samo u Hrvatskoj dosad je otkriveno 145 masovnih grobnica.

Na taj način, tim svojim namjernim iskrivljavanjem suvremene povijesti, neprestano poziva i ostale Srbe da i dalje mrze Hrvate i Hrvatsku, ako zbog ničega drugoga, a ono zbog Oluje. Njega ne zanimaju činjenice. Naime, postoje i službeni zapisi da su Srbi iz Knina te 1995. pobjegli kao „zečevi“, da nisu, kako im je rekao i njihov vođa Slobodan Milošević branili tzv. Republiku Srpsku Krajinu ni dva dana te da od njihovih „traktorskih“ i inih kolona po cesti nitko im živ nije bio u mogućnosti pomoći.

Vučić se pravi lud da ne zna što se primjerice dogodilo Hrvatima u bosanskoj Posavini, ili pak u Vukovaru, Pakracu, Škabrnji, Dalju, Šibeniku, Karlovcu, Osijeku, Voćinu i brojnim drugim gradovima i mjestima.

Srbi su gađali čak i Zagreb, dok ni jedna hrvatska granata nije pala na Beograd, Novi Sad ili pak Niš.

Srbijanski premjer nikako da shvati da su Srbi bili agresori i da se rat vodio u Hrvatskoj i BiH!

No, nakon ovakvih izjava Vučića o Oluji, o kakvoj tu suradnji i dobrosusjedskim odnosima može biti riječ?

Hrvatski veleposlanik u Srbiji odmah je nakon emisije televizije B92 (a prije toga nakon cijelog Šešeljevog cirkusa) trebao biti povučen iz Beograda, dok se ne utvrdi što je bilo prije – kokoš ili jaje?

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

POGLEDAJTE KAKO JE SRAMOTNO PREKINUTO SLAVLJE VATRENIH!

Objavljeno

na

Objavio

‘GENI KAMENI’ – JELAČIĆ PLAC: POGLEDAJTE KAKO JE SRAMOTNO PREKINUTO SLAVLJE VATRENIH!

Kapetan Luka Modrić, najbolji nogometaš na svijetu, zaželio je još jednu pjesmu – GENI KAMENI.

Organizatori nisu dopustili da mu se želja ispuni i isključili su mikrofon MP Thompsonu i našim vatrenim junacima, usred pjesme!

U pravom udbaškom stilu; “nestalo je struje”, politički krpelji su zbrisali, a pjevati su ostali naši reprezentativci, kapetan Modrić, izbornik Dalić, Thompson i – HRVATSKI NAROD! Napisao je Velimir Bujanec.

Pogledajte Video!

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Marijana Petir: Beljak je sramota hrvatske politike!

Objavljeno

na

Objavio

Dragi Hss-ovci, hoćete li napokon pokazati Beljaku da mu nije mjesto u Hss-u ili ćete i dalje šutke gledati kako sramoti vas i uništava Hss?

Vjerujem da se svaki pošteni HSS-ovac srami ovako nekulturnog i nemoralnog predsjednika stranke.

Beljak je sramota hrvatske politike! Dok svi Hrvati slave, on širi govor mržnje. Ne mogu nam takvi pokvariti veselje, reagirala je Marijana Petir.

Podsjetimo, ujednom  trenutku dok se autobus probijao kroz navijače cestom koja vodi od zagrebačke zračne luke, u autobus je ušao Marko Perković Thompson. Krešo Beljak je na twitteru tada napisao sramotan komentar:

“Nabijem i njega i sve fašiste” “Mora mi smeće fašističko dan pokvarit.. ali neće, nabijem i njega i sve fašiste!!! Ignore!! Danas samo Hrvatska!!!!”, napisao je Beljak.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori