Connect with us

Reagiranja

MLADEN PAVKOVIĆ: Kriza u režiji Milanovića i SDP-a

Objavljeno

on

Hrvatski branitelji i stradalnici Domovinskoga rata, a poglavito (časni i istinski) hrvatski generali, ponovno bi se trebali javno oglasiti, jer ovo što se događa na hrvatskoj političkoj sceni nije dobro, ili točnije rečeno više nalikuje na politički cirkus.

Ne, za to se nismo borili!

Nasljednici Komunističke partije, SDP, nikako se ne mogu pomiriti s porazom na proteklim demokratskim izborima, tako da od prvih dana dolaska na vlast Domoljubne koalicije, odnosno HDZ-a i Mosta, upregnuli su sve i sva da sruše aktualnu vlast.

[ad id=”93788″]

Kad su Milanović i kompanija došli na čelo hrvatske države prvo su, brzinom munje, postavili svoje kadrove, i to na gotovo svim razinama. U želji da ih ne optuže za „revanšizam“ ovi koji su još danas na kakvoj-takvoj vlasti nisu ih maknuli, već su ih ostavili na pozicijama na kojima su ih našli, što je bila (prva) – katastrofalna greška!

Sada imamo to što imamo.

Hrvatski branitelji su (i) protiv načina na koji je vladao SDP protestirali ravno 555 dana. Bio je to prosvjed koji će ući i u Guinnessovu knjigu rekorda. Oni su prvi (!) ukazali da Milanovićeva vlada je – pjena od sapunice. I što su postigli? Ništa! SDP ih je ostavio da se i smrzavaju u šatoru na Trgu Nevenke Topalušić, a kad su mirno i dostojanstveno protestirali na Trgu sv. Marka poslali su na njih pripadnike Specijalne policije, kojima nije bilo strano ni da ih pokušaju „izvući“ iz crkve, u koju su se sklonili od njihovih pendreka.

Kad su došli na vlast Karamarko, Petrov i Orešković, SDP okreće ploču, te na sve moguće načine obavlja nuždu po legalno izabranoj Vladi. Uspjeli su, i uz pomoć Pupovca, Mesića i sličnih pomozbog junaka, „natjerati“ Vladu da se bavi „ustašama i partizanima“, Jasenovcem, Bleiburgom i sličnim temama, odnosno neprestano ukazivati na buđenje fašizma u Hrvatskoj, umjesto da se bave životnim problemima ili bolje rečeno da „zakrpaju“ rupe koje su na sve strane ostavile bivše komunjare.

Sada je valjda svakome jasno kako se i zbog čega na poljudskom nogometnom stadionu u Splitu (lipanj,2015.) pojavio kukasti križ. Tko ga je „nacrtao“ na travnjaku još do danas  „nitko ne zna“. Taj križ je bio početak nove „balvan revolucije“, putokaz kako  treba „tuči“ one koji će iza SDP-a i drugova doći na vlast.

I što se dogodilo? Prvi se na udaru našao najpopularniji ministar, ministar kulture Zlatko Hasanbegović, čovjek koji je i djelom pokazao kako se treba boriti protiv ostatka bivših Jugoslavena, četnika i ljudi koji nikada nisu željeli ni voljeli Hrvatsku. Ekstremni ljevičari su pronašli i neke, istina mutne, fotografije na kojima su prepoznali Hasanbegovića iz 1991. i stali rigati po njemu, što je i tada bio za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu. Neprestano su potezali i potežu pitanje: što je radio na početku stvaranja hrvatske države, samo da se njih ne pita: a gdje ste bili vi svi milanovići, stazići, grbini, antičevići, pupovci, pusići i slični?

U vrijeme Milanovića većina je medija (čast iznimkama) bila pod SDP-kontrolom, tako da je prava sreća što su postojali i što postoje portali. Nu, kako su prolazili urednici tih portala, i kako na žalost, još uvijek prolaze, najbolje je da oni kažu. HRT je primjerice, bez ikakvog progona tamošnjih „cenzora“, zabranila, da zabranila, pojedinim novinarima s određenih portala pristup u sve, da u sve, emisije tzv. javne televizije!?

Gdje toga ima?

Takvih i sličnih primjera možemo nabrajati u nedogled.

Gdje je stala crvena čizma tu trava više nije rasla.

Stoga, sad imamo to što imamo. Petrov protiv Karamarka, Karamarko protiv Petrova, Orešković protiv „svih“ koji su ga ni krivog ni dužnog doveli na vlast.“Čist“ je jedino SDP!

Pogledajte Hrvatski sabor i one koji u njemu „uživaju“. (Svaka čast iznimkama). Na što ta najviša institucija liči? Je li to Sabor za kojeg se ginulo u vrijeme Domovinskoga rata? Fotelje u toj instituciji najčešće su prazne, poglavito na strani na kojoj sjedi opozicija.  SDP ne može oprostiti Hrvatima što su izabrali hrvatsku opciju!

A sve je počelo s protestom branitelja i kukastim križem na nogometnom stadionu. Branitelje su odmah proglasili „krivcima“, a „izvođače radove“ kukastog križa „ne mogu“ naći….

Sada je ponovno za sve kriv HDZ, „ustaše“ i Tomislav Karamarko.

Ne, za to se nismo borili!

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari