Pratite nas

Reagiranja

MLADEN PAVKOVIĆ: Mesiću, kad ćete otkriti istinu o „izgubljenim“ dolarima i posuđenim novcima?

Objavljeno

na

Bivši žalosni predsjednik RH Stjepan Mesić ponovno želi neku državničku fotelju, pa se stoga ni kriv ni dužan „prijavio“ za kandidata za predstojeće prijevremene parlamentarne izbore na listi umirovljenika. Misli da je narod glup i tup i da je već zaboravio što je učinio za hrvatsku državu, a poglavito da se ne sjeća  njegove ogavne viceve o dr. Franji Tuđmanu te bježanje od njegova groba, kao „vrag od tamjana“.

Nu, s obzirom da se ova politička „karikatura“ neprestano zalaže za poštenje, već je vrijeme da nam otkrije: gdje su novci (dolari) koje je u vrijeme hrvatskog Domovinskoga rata pokupio od naših iseljenika u Australiji i koje nikada nije predao onima kojima su bili namijenjeni?

Čitavo vrijeme prodaje maglu kako ih je izgubio. Pa, ako i jeste, onda ih na bilo koji  način mora vratiti, tim više što u tu njegovu priču ne vjeruju ni mala djeca.

Drugo, još 2010. iselio se iz stana u zagrebačkoj Ilici. Ne, nije otišao u podstanare, zajedno sa suprugom, već je navodno kupio podno Medvednice, u Borčecu, stan u prizemlju površine 56,85 četvornih metara s terasom i vrtom i četverosobni dvoetažni stan na katu i u potkrovlju od 106,76 kvadrata. Novac za ovu investiciju, (oko 260 tisuća eura), rekao je da je posudio (sic!)  od dvojice prijatelja te da će ga vratiti kad proda stan u Ilici.

Nikada, naravno, nije otkrio o kojim se prijateljima radi, čime ih je zadužio, ili oni njega, tim više kad se zna da je novac posudio – bez kamata!

Tako „glupih“ prijatelja, vjerujemo, još ima samo on!

Međutim, gospodine ili druže Mesiću, koliko nam je poznato, stan u Ilici navodno još niste prodali, pa kako ste onda riješili ovo dugovanje? Niste li možebitno izgubili „ugovor“ s prijateljima, pa ni oni više ne mogu dokazati da su vam nešto  posudili?

Osim toga, u Hrvatskoj malo tko ima toliko prijatelja kao vi. Naime, otkako ste napustili (srećom) mjesto predsjednika RH vi neprestano putujete po svijetu, a sve to navodno plaćaju vaši – prijatelji!

Oh! Kako vas je dobro vidjeti opet!

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Bujanec: Urazumite se i uvrstite Thompsona u službeni protokol dočeka Vatrenih!

Objavljeno

na

Objavio

ŽELJA IGRAČA HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE I IZBORNIKA DALIĆA JE DA NA DOČEKU VATRENIH PJEVA MP THOMPSON, NO NEKI POLITIČARI TO NE DOPUŠTAJU! NEMOJTE NAM, MOLIM VAS – I OVAJ DAN POKVARIT!

Doček se na prvome mjestu radi zbog naših heroja koji se vraćaju iz Moskve, zbog naših navijača i naroda! Tko su ti politički krpelji koji se usuđuju ići protiv volje igrača i navijača?! Neka istupe javno, ako imaju onu stvar!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji igrač na svijetu – Luka Modrić osobno je nazvao Marka i rekao da je njihova želja da s njima otpjeva svoje pjesme i posebno – navijačku himnu svih Hrvata ‘Lijepa li si’… HNS nema ništa protiv toga, no politički krpelji ne daju; govore na sastancima da će “kriva slika iz Zagreba otići u svijet”, a neki čak i da bi Thompsonov nastup bio “degutantan”…

E, pa drugovi političari, degutantno je kako se vi naslikavate s našim herojima radi prikupljanja jeftinih ‘političkih poena’, a Marko Perković Thompson je najbolji hrvatski glazbenik, kojeg na svojemu dočeku žele najbolji nogometaši na svijetu. Zato, poštujte njihove želje i ne budite toliko jadni! Ugledajte se na gradonačelnika Varaždina, gospodina Ivana Čehoka, koji sutra u mojem rodnom Varaždinu dodjeljuje titulu počasnog građanina našemu izborniku Zlatku Daliću i kao uvjereni liberal nema baš ništa protiv toga da u Varaždinu pjeva MP Thompson!

Ovaj post objavljujem zato da bi sada svi vi, dragi moji prijatelji, svojim telefonskim pozivima i porukama zasuli političke krpelje koji ne poštuju volju šampiona.

URAZUMITE SE I UVRSTITE THOMSPONA U SLUŽBENI PROTOKOL DOČEKA VATRENIH NA JELAČIĆ PLACU! Komentirao je Velimir Bujanec.

Akademik Pečarić: Hoće li Thompson pjevati na dočeku Vatrenih!?

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Grad Đakovo postavio zastave na vrh Katedrale

Objavljeno

na

Objavio

U čast Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji grad Đakovo na inicijativu Gorana Pešuta je postavio zastave na vrh Katedrale

PD Đakovo i HGSS-a Mario Pinjuh

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori