MLADEN PAVKOVIĆ: Za Srbe je Hrvatska i dalje – agresor. Bože, pomozi!

3

Dok se u Hrvatskoj obilježava obljetnica Vojno-redarstvene operacije „Maslenica“, u kojoj su hrvatske obrambene snage potjerale srbijanskog i inog agresora (bježali su kao zečevi!), u Beogradu, ali i drugdje po Srbiji, služe se parastosi za Srbe, koje su „pre 24 godine ubili pripadnici Hrvatske vojske na području Ravnih kotara i na velebitskom prevoju Mali Alan“ – pišu srbijanski mediji. Zatim se ističe da je to bila „agresija Hrvatske vojske, da je ubijeno 348 Srba te da su „Maslenicu“ planirali i izveli Janko Bobetko, Ante Gotovina, Ante Roso, Mladen Markač i Mirko Norac, na čelu sa tadašnjim hrvatskim predsjednikom Franjom Tuđmanom“.

Potom podsjećaju da „usprkos težini zločina počinjenih u zaštićenoj zoni UN, kao i svim poznatim činjenicama, za ta zlodjela nitko nije odgovarao ni pred domaćim ni pred međunarodnim sudovima“.

Dakle, ni nakon toliko vremena, bivši agresor ne priznaje da se u Hrvatskoj vodio obrambeni rat, da su nas napali Srbi, Crnogorci, JNA i domaće izdajice, već iz godine u godinu lažu i mažu, odnosno izjednačavaju agresora i žrtvu.

No, ono što je još najgore, nitko im službeno na takve laži i klevete ne odgovara, kao „psi laju, karavane prolaze“, bez obzira što oni igraju igru da  sto puta izgovorena laž postaje – istina.

Hrvatska ne smije dozvoliti, prije svega zbog onih koji su dali svoje živote za slobodnu, samostalnu i neovisnu državu, da nas  se usred Beograda i dalje naziva „agresorom“, „fašistima“, „ustašama“… Dosta je bilo prešućivanja, marginaliziranja i pljuvanja po onima, tj. Hrvatima, koji su se branili i obranili od srbijanskih fašista tijekom Domovinskoga rata.

Srbijansko političko rukovodstvo se pravi da ništa ne vidi i ne čuje, kad se u njihovoj zemlji  Hrvatsku i dalje javno i bez ikakvih posljedica  proglašava – agresorom.

Ako je to tako, a jeste, o kakvom oprostu oni govore? Za sve što su učinili nevinom hrvatskom narodu, oprostiti im može samo – Bog, a ne nikakvi ekstremno lijevi Hrvati (?), poput bivših predsjednika Mesića i Josipovića.

Hrvati nikada nisu bili agresori, a Srbi, uz svoje saveznike, u samo zadnjih 25 godina vojnom silom su željeli uništiti: Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Kosovo.

Ili, bolje rečeno sve je to trebalo postati – velika Srbija!

Malo sutra!

Mladen Pavković/Kamenjar.com

facebook komentari

 • kršni

  Tako oni svoj narod ponovno truju li ga truju. Mlade svojski truju a to je veliki grijeh. A njihove duhovni vođe to rade bez problema. Zaključak je jasan.

 • sjena

  Poštovani,oni ne truju svoj ,nego oni truju Hrvatski narod. Sve takove iz “duhovne branše ” drugove iz SPC-a ,treba im zabraniti ulazak u Hrvatsku i pokrenuti krivične prijave !!

 • Plavac Plavi

  „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
  -„Laž je srpski državni interes.“
  -„Laž je u samom biću Srbina“.
  -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
  -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
  Što drgo očekivati, kad ih sam Dobrica Ćosić u “Deobama” tako opisuje!!