Connect with us

Reagiranja

Mladen Pavković: Zašto plaćamo HRT više od zdravstvenog osiguranja?

Objavljeno

-

Halo, što je sad pak ovo? Jučer (petak, 30. listopada 2020.)  nakon 29 godina obnovljen je  Vukovarski vodotoranj-simbol hrvatskog zajedništva. Grad Vukovar javlja da je svečani čin otvorenja obilježio spektakl domoljubne pjesme koji se mogao pratiti putem elektroničkih  uređaja – na lokalnim televizijama, portalima i društvenim mrežama.

Međutim, gdje se tu „izgubila“ Hrvatska radio-televizija (HRT) sa svoja četiri (4) programa, čija pretplata je skuplja od zdravstvenog osiguranja, tim više što na toj televiziji gledamo svakakve izravne prijenose, od dodjela (nebitnih) priznanja pa do trećerazrednih športskih susreta.

Hrvatski građani, institucije i naši ljudi sa svih kontinenata cijelo su ovo vrijeme pomagali da se obnovi ovaj simbol svetog hrvatskog Domovinskoga rata, kojeg su srpski i ini ratni zločinci čitavo vrijeme agresije namjerno gađali (a nisu ga mogli srušiti), a sad kad je došao trenutak da se on cijelom svijetu prikaže u najljepšem svjetlu, njegovo svečano otvorenje nije bilo prikazano na HRT-u! Sramota je blaga riječ.

Naime, naprosto je neshvatljivo da državna televizija čak izravno prenosi i emisije poput „Nedjeljom u 2“, „hopa-cupa“ zabavne i ine koncerte, ali ne i nešto što je za nas Hrvate značajno kao i Eiffelov toranj u Parizu!

Politika je tu opet (preko hrvatskih branitelja i stradalnika) odigrala glavnu ulogu.

Evo, ako baš hoćete to je velika kleveta i uvreda, to je mržnja pojedinaca prema krvi natopljenog Vukovara!

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari