Connect with us

Komedija

Mladež HDZ-a na Grmojinu tiskovnu konferenciju donijela velike kutije ‘Grmojinih laži’

Objavljeno

-

Mladež HDZ

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja danas je održao konferenciju za medije vezanu uz slučaj diplomata Damir Sabljaka koji je u fokus javnosti dospio prije nekoliko godina, govoreći o navodnim nezakonitim zapošljavanjima u veleposlanstvima RH u Australiji i SAD-u, zbog čega je udaljen iz službe u koju je danas, odlukom Upravnog suda, vraćen.

Osim novinara, na Grmojinu pressicu danas su stigli i članovi Mladeži HDZ-a za velikim kutijama na kojima je pisalo – Grmojine laži.

Mladi HDZ-ovci time su, kako doznaje portal Klikni.news, aludirali na Grmojin sukob s HDZ-ovim Mariom Kapulicom kojeg je optužio za upletenost u aferu Slovenska. S Kapulicom se okladio na televiziji te obećao da će se povući iz politike ako Kapulica na poligrafu dokaže da nije bio u famoznom Klubu bivšeg šefa JANAF-a Dragana Kovačevića. Kapulica je to i učinio, no unatoč obećanju izrečenom pred tisućama gledatelja, Grmoja se od politike nije oprostio, na što su ga danas podsjetili mladi HDZ-ovci.

Njihov performans nije omeo Grmoju u davanju izjave vezane uz slučaj Sabljak pomno prati od početka.

-Upravi sud vratio je Damira Sabljaka na radno mjesto. Poništena su oba rješenja, i ono Ministarstva vanjskih poslova i Službeničkom suda, čime je poslala poruka da je ministar Grlić Radman donio nezakonitu odluku kada ga je bez saslušanja udaljio iz službe – poručio je, među ostalim, Grmoja te pozvao ministra vanjskih poslova da podnese ostavku.

Grmoja se poslije oglasio na Twitteru.

“Nadam se da će mediji objaviti kako sam danas ‘razbucao’ HDZ-ove sendvičare koje je Andrej Plenković po Vučićevoj špranci poslao na moju konferenciju za medije ispred Ministarstva vanjskih i europskih poslova, vezanu uz povratak diplomata Sabljaka na posao nakon četiri godine progona jer je razotkrio korupciju”, napisao je mostovac.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor iz HDZ-a.

Rado smo se pridružili konferenciji za medije koju je danas održao saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja. Budući da se radi o osobi i stranci koji cjelokupno političko djelovanje zasnivaju na lažima i dezinformacijama, izradili smo prigodne kutije – čim Grmoja izreče neku laž, mi ćemo ju ispisati na papir i ubaciti u kutiju. Među ostalima, unutra se nalazi i ona upućena zastupniku Mariju Kapulici koja je, prema njegovom obećanju, trebala rezultirati povlačenjem iz politike (još čekamo), ali i brojne druge. Pošto se kutija prilično brzo puni, napravili smo ih više, kako bi bili spremni na daljnje Grmojine akrobacije u javnom prostoru. O tempu punjenja kutije ćemo vas sve izvještavati.

P. S. Jedna je već u potpunosti napunjena Grmojinim izjavama o pandemiji u razdoblju dok je još bio infektolog i epidemiolog”, napisali su iz Mladeži HDZ-a na Facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari