Connect with us

Politika

Mladi su budućnost DP-a i Hrvatske! Ćaleta-Car (22): Ostajem vjeran Bogu, svome narodu i svojoj Domovini!

Objavljeno

-

Domovinski pokret

Među zastupnicima DP-a koji u ovom sazivu Hrvatskog sabora brane stranačke boje je i Ive Ćaleta-Car, jedan od najmlađih zastupnika od samostalnosti Hrvatske. Ima samo 22 godine, no ovaj mladi student elektrotehnike shvatio je da ga Domovina treba. Kao što je njegov otac branio Hrvatsku u ratu, tako je i Ive odlučio braniti njezine temeljne vrijednosti u miru.

Predsjednik je podružnice DP-a Šibensko-kninske županije, a u Saboru je i član dvaju odbora, Odbora za obitelj, mlade i sport te Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.

Već je kao lokalni vijećnik pokazao kako se bori za Domovinu i svoje sugrađane – sa svega 19 godina izborio se za 30.000 kuna jednokratne naknade za treće dijete.

Ive Ćaleta-Car: ”Smatraju neki da je dužnost saborskog zastupnika previše odgovorna za nekog tko ima samo 22 godine, ali ja im poručujem – ne možete biti više u krivu! Ne tako davno, prije nekih tridesetak godina, skupina mladića i djevojaka odlučili su isto tako da neće samo sjediti skrštenih ruku i gledati kako njihovu zemlju uništavaju. Organizirali su se i uz vodstvo nešto starijih napravili ono što nije uspjelo mnogim generacijama prije njih. Probudili su ovu zemlju iz tisućljetnog sna i na zemljopisne karte ucrtali granice suverene Republike Hrvatske”.

”Osjećam neopisivu čast, ali i ogromnu odgovornost. Mogu samo obećati da ostajem na istim pozicijama kao i posljednje četiri godine i da se neću mijenjati, a naročito ne po cijenu obraza. Hvala cijelom predsjedništvu stranke na čelu s Ivanom Penavom na ukazanom povjerenju! Ostajem vjeran Bogu, svome narodu i svojoj Domovini”, rekao je nakon prisege u Hrvatskom saboru.

Želimo našem Ivi puno uspjeha u daljnjem radu i političkom djelovanju. Upravo zbog takvih mladih ljudi poput njega, punih snage i ljubavi za Domovinu, Hrvatska može i bit će bolje mjesto za život svih građana!

Domovinski Pokret

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas