Connect with us

Vijesti

Mladić (25) zarađuje MILIJUNE na razbijenim iPhoneima!

Objavljeno

-

Milijuni Amerikanaca posjeduju Appleove mobilne uređaje iPhone koji imaju jednu veliku manu – vrlo krhko staklo zaslona. Upravo tu manu je iskoristio 25-godišnjak koji je pokrenuo trvrtku koja popravlja zaslone.

U trenutku nepažnje mobilni uređaj lako ispadne iz ruke na pod i imamo problem – razbijen zaslon iPhonea. Tada je mladić A. J. Forsythe došao na ideju brzog popravka upravo takvih oštećenja te je ubrzo zaradio milijune.

iCracked - Prije i poslije (Foto: yahoo.com)

Njegova tvrtka iCracked specijalizirana je za samo jednu stvar – razbijene zaslone. iCracked je 2012. godine zaradila nešto više od 2 milijuna dolara, a vlasnici su rekli kako ove godine očekuju više od 10 milijuna dolara čiste zarade.

Tvrtka već djeluje u 11 američkih zemalja te nastoji proširiti teritorij djelovanja. Ljudi koji rade u iCrackedu garantiraju brz i kvalitetan popravak kojim su već zadovoljni milijuni ljudi.

Ogorčena konkurencijom, tvrtka Apple koja prizvodi iPhone mobilne uređaje je nedavno pokrenula restauraciju zaslona, međutim, tim iz iCracked-a se nimalo ne zabrinjava jer smatraju kako je Apple veoma spor u popravcima te dosta skuplji, piše Yahoo.

Prosječna cijena popravka razbijenog zaslona u Americi je između 190 i 220 dolara.

 

dnevnik.hr

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari