Connect with us

Mladifest dobio novi logo

Published

on

mladifest25logoVeć 25. godinu za redom održava se Međunarodni molitveni susret mladih u Međugorju – Mladifest.

Povodom 25. rođendana predstavljamo i novi vizualni identitet festivala. Novi logotip je jednostavan, ali komunicira duboku poruku. Dva brda, dva simbola Međugorja – Podbrdo i Križevac – tvore srce. Unutar srca je samo Međugorje. Međugorje u srcu – u tvome srcu. Srce je otvoreno, kao što i Gospa želi da srce svakog vjernika bude otvoreno za Boga i bližnje – baš kao i njezino. Srce je simbol Gospine škole u Međugorju.

Ona nas stalno iznova poziva da molimo srcem, da otvorimo svoje srce Isusu. Srce je s desne strane presječeno linijom tako da tvori križ – simbol kršćanstva, Isusa Krista. Križ na srcu napominje nam da nas Isus ljubi i da smo i mi pozvani nositi i ljubiti križ. Poprečna linija križa je uzdignuta te podsjeća na ruke dignute u pjesmi i molitvi. Srce je ujedno i slovo “M”. M kao Mladifest i M kao Međugorje i M kao Marija. – priopćeno je od autorskog dvojca Vanje Sivrić i Katarine Vasilj koje su dizajnirale novi logotip.

Ovogodišnji Mladifest održava se od 31. srpnja do 6. kolovoza, a na njemu se svake godine okupi više od 30 tisuća mladih iz cijelog svijeta.

 

Brotnjo.info

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari