Connect with us

Komentar

Mlinarić Ćipe – Nitko više ne može zaustaviti Domovinski pokret

Objavljeno

on

Ilustracija/Facebook/MŠ

Stipo Mlinarić Ćipe na Facebooku se osvrnuo na najnovija događanja u Domovinskom pokretu:

Priključio sam mu se kada mnogi nisu bili uz njega, na samom početku predsjedničke kampanje. Miro i ja smo proveli toliko neprospavanih noći u predsjedničkoj kampanji i tu smo se jako dobro upoznali, toliko dobro da ga i danas zovem svojim bratom.

Toliko mi Miro znači. Kroz predsjedničku kampanju primio je puno niskih udaraca, toliko laži u javnom prostoru nikada nisam vidio o nekom političaru. A sve zbog toga što se usprotivio duopolu HDZ-a i SDP-a koji guši Hrvatsku zadnjih 20 godina.

Ostvario je odličan rezultat na predsjedničkim izborima i to je bio zalog da krenemo dalje. Tu je Miro Škoro izrekao jednu rečenicu koja će mi zauvijek ostati urezana u pamćenje : “Nas nitko više ne može zaustaviti!”. I to je ključ.

Nitko više ne može zaustaviti Domovinski pokret. Dragi Miro, stvorio si jednu jaku stranku i zauvijek ćeš biti zapisan zlatnim slovima u Domovinskom pokretu. I dalje ostaješ tu, časno i pošteno kao i sve što si do sada radio u životu. Mnogi bi se mogli ugledati na tebe, komentirao je Mlinarić-Ćipe.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari