Connect with us

Komentar

Mlinarić odgovorio Pupovcu: Nije to bio ‘neki strašni rat’, Milorade, nego je to bila agresija

Objavljeno

-

Stipo Mlinarić (DP) komentirao je izmjene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira pa poručio kako nikada neće sagnuti glavu pred onima koji iskrivljavaju povijest:

”Milorad Pupovac je za saborskom govornicom rekao ‘neki strašni rat 90-ih’. Nije to bio ‘neki strašni rat’, Milorade, nego je to bila agresija Republike Srbije s JNA i pobunjenim SDS-om, kojem ste samo dodali još jedan ‘S’, a izvršili ste agresiju i pobunu u Republici Hrvatskoj”.

”Vidim da Milorad zna i kad je obljetnica u Splitu. Drago mi je da to prati jer će puno naučiti. Vidim da zna kako se zove IX. bojna ‘Rafael Boban’ i to mi je drago čuti. Ali mi nije drago da moj prijatelj Marko Miljanić, ratni zapovjednik Škabrnje, dobije kaznenu prijavu kao najveći zločinac. A ta kokarda koju Milorad Pupovac brani, pobila mu je pola obitelji”.

”Milorad je prije Jasenovca rekao: ‘Donijet ćete novi Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira da vas možemo kažnjavati. Zapravo, mi ćemo vas Hrvate natjerati da kažnjavate jedni druge. A mi ćemo vam se smijati”.

”I neka druga će se djeca možda za 20, 30 godina zbog našeg saginjanja glave voziti nekim drugim šlepovima, ako budemo šutjeli i pustili da nam iskrivljuju povijest. Krivili su je 45 godina Jugoslavije. Trebamo li sad šutjeti i sagnuti glavu? Ja im sagnuti glavu neću za sav novac ovoga svijeta!”.

”Mladi ljudi ne moraju imati ni amblem, ali njima je to u srcima. Sviđalo se to ili ne sviđalo Pupovcu, Plenkoviću, SDP-u ili bilo kome, ali to iz srca tih mladih momaka ne može izbaciti nitko – da voli svoju zemlju, da ljubi svoju zemlju, da ne mrzi nikoga, ali da ljubi svoju zemlju i ne daje je nikome!”.

Stipo Mlinarić/Domovinskipokret

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari