Connect with us

Komentar

Mlinarić: Srbija ne može ući u EU dok ne plati ratnu odštetu Hrvatskoj za porušena sela i gradove!

Objavljeno

-

Kandidat s liste broj 4 Domovinskog pokreta za izbore za Europski parlament i legendarni vukovarski dragovoljac Stipo Mlinarić: ”Volim reći da sam čuvar ove liste DP-a i ovih prekrasnih ljudi koji su ispred mene na listi i bit ću čuvar nacionalnih interesa Republike Hrvatske”.

”Republika Srbija ne može ući u Europsku uniju i ne može zatvoriti Poglavlje 23 dok ne plati ratnu odštetu Republici Hrvatskoj za porušena sela i gradove, za logoraše, za sve ono zlo što je učinila”.

”Mislim da ćemo za to imati od kolega u Europskom parlamentu potporu zato što se danas na teritoriju Europe vodi brutalna agresija Rusije na Ukrajinu. Kako će onda Ukrajina dobiti ratnu odštetu ako mi nismo dobili svoju? Mislim da ćemo naići na razumijevanje mnogih država, a budite sigurni da ćemo mi iz Domovinskog pokreta biti čuvari da to dođe na dnevni red Europske unije!”.

Pozivamo sve birače DP-a, naše članove i simpatizere da što prije osvijestimo važnost izlaska na izbore za Europski parlament, jer se tamo kroji jako puno toga što određuje uvjete življenja i pravila ponašanja u RH kao ravnopravnoj članici EU.

Nama su na prvome mjestu hrvatski nacionalni interesi. Hrvatska na prvome mjestu!

Domovinski pokret

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas