Connect with us

Magazin

Mlinarić: Vrijeme je da zaštitimo Domovinu od ilegalnih migracija!

Objavljeno

-

Stipo Mlinarić o ilegalnim migracijama: ”Kad mlade osobe idu same i bez obitelji, vjerujte mi, idu u rat. Kad mlade osobe bježe od rata, onda bježe s obitelji i vode ženu i djecu. Na našim granicama vidimo mlade osobe bez obitelji. Ti su migranti veliki problem za RH. Za hrvatske granice poginulo je 15.500 ljudi, a ne Andrej Plenković i njegova briselska politika. Ostavili su nas na milost i nemilost da se sami za njih izborimo. I izborili smo se, a sad puštamo da preko njih prelazi tko kako hoće!”.

”Treba pitati hrvatski narod je li za ovakav Plenkovićev Schengen, u kojem granicu može svatko prijeći mimo graničnog prijelaza, ili smo ozbiljna država koja će kontrolirati svoju granicu, ako treba i ogradama ili žicom, a ja bih rekao da je dovoljna hrvatska policija, samo je treba dobro platiti i opremiti”.

”Stanovnici Berlina, osobito žene, nakon 18 sati uvečer sigurno neće sami otići u grad i prošetati. Žele li naši veliki ljevičari ili veliki ‘desničari’ takvu Hrvatsku, je li to ta ‘sigurna’ Hrvatska koju nam je Plenković predstavio na prošlim izborima?!”, upitao je Mlinarić.

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić na temu migranata rekao je: ”Zvali ste ih izbjeglicama, sad ih nazivate migrantima. Krajnje je vrijeme da ih zovete pravim imenom – počiniteljima kaznenih djela! Kad Hrvati zakonito idu raditi u Njemačku ili kad se Nijemci presele u Španjolsku, to je definicija migracija. One koji dolaze po šumama i gorama, bez dokumenata, mogu nazivati migrantima samo lažni liberali i lažni zeleni!”.

”Vidi se da je gospodin Kolakušić čovjek iz naroda, da ne ovisi ni o jednoj partiji i da se ne mora klanjati svome velikom gazdi kao što gledamo da rade zastupnici u Saboru kad dođe Andrej Plenković. Ovaj čovjek govori iz srca, iz duše, i govori istinu!”’, poručio je Stipo Mlinarić.

https://www.facebook.com/reel/330037766294449/?app=fbl

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas