Connect with us

Hrvatska

MORH raspisao natječaj za prijam u kadetsku službu

Objavljeno

on

Ministarstvo obrane raspisalo je u srijedu javni natječaj za prijam u kadetsku službu na preddiplomske studije Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Aeronautika – vojni pilot te integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo.

U akademskoj godini 2020./2021. u status kadeta bit će primljeno do 110 kandidata upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija i to njih 70 na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog inženjerstva i 40 na preddiplomski studij Vojnog vođenja i upravljanja, a rok za podnošenje prijava je 8. svibnja 2020., priopćilo je Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH).

U status kadeta bit će primljeno do 20 kadeta na prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Aeronautike – vojni pilot na Fakultetu prometnih znanosti, a rok za podnošenje prijava je 17. travnja 2020. godiner

Također u status kadeta bit će primljeno do 20 kandidata upisanih na prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Vojno pomorstvo, a rok za podnošenje prijava je 8. svibnja 2020.

Sve informacije u vezi s natječajem nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva obrane www.morh.hr, a dodatne obavijesti kandidati mogu dobiti na telefon 01/3784-812 i 01/3784-814, te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane.
(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari