Connect with us

Događaji

MOST izgubio još jednog zastupnika?

Objavljeno

-

Glavni odbor Građanske opcije grada Osijeka sinoć je odlučio kako se Miroslav Šimić povlači iz Nacionalnog vijeća Mosta.

[ad id=”68099″]

Građanska opcija grada Osijeka objavila je na Facebooku kako Miroslav Šimić nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim političkim strankama.

‘Na sjednici Glavnog odbora Građanske opcije grada Osijeka danas navečer odlučeno je kako se Miroslav Šimić kao predstavnik GOGO povlači iz Nacionalnog vijeća Mosta, te da kao saborski zastupnik GOGO nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim političkim strankama i davanju podrške mandataru za predsjednika Hrvatske Vlade. Prema Statutu političke stranke GOGO odluka o izbornoj i postizbornoj suradnji sa drugim političkim strankama u isključivoj je nadležnosti Glavnog odbora stranke’, stoji u objavi.

Ukoliko GOGO doista povuče Šimića iz Mosta, toj političkoj opciji ostaje 14 od ukupno 19 osvojenih zastupničkih mjesta. Od parlamentarnih izbora održanih 8. studenog, iz Mosta su se povukli Drago Prgomet, Irena Petrijevčanin Vuksanović, Gordana Rusak i Stipe Petrina.

osijek gogo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari