Connect with us

Politika

MOST IZGUBIO METKOVIĆ!

Objavljeno

-

Mostovka Katarina Ujdur i HDZ-ov Dalibor Milan bore se za gradonačelničku fotelju Grada Metkovića. U prvom krugu izbora Ujdur je osvojila 40,56 posto, a Milan 38,53 posto glasova

Petrov priznao poraz i gubitak Metkovića

U stožeru Mosta u Metkoviću čelnik Mosta Božo Petrov u nedjelju navečer je priznao da je Most izgubio Metković.

HDZ je pobijedio, no mi se ne osjećamo gubitnicima, rekao je Petrov novinarima i ustvrdio: “Nije pobijedio Metković, pobijedili su ljudi iz druge države. Ako je to način da pobijede, ja im čestitam”. Mi ćemo se i dalje boriti za svoj grad, a Stipe Gabrić Jambo i Dalibor Milan pokazat će kako će oni vladati, dodao je.

Na novinarski upit da Mostovi kandidati za župane u tri županije – Grmoja, Bulj i Panenić zaostaju za protivničkim kandidatima, Petrov je ustvrdio: “Koliko ja znam Miro Bulj i Blaženko Boban su u 2 posto razlike”.

Mario Klobučić, bivši saborski zastupnik i vijećnika Mosta u Metkoviću rekao je kako je po njihovim neslužbenim podacima HDZ-ov kandidat Milan osvojio 4575 glasova, dok je Ujdur dobila 4446 glasova, odnosno kandidat HDZ-a osvojio je 129 glasova više od Katarine Ujdur.

Stožer Mosta već je poluprazan i očigledno je razočarenje rezultatima po kojima je novi gradonačelnik Metkovića HDZ-ov Dalibor Milan.

video: hrt

DALIBOR MILAN, dipl. iur.: 49,83% HDZ, HSLS

KATARINA UJDUR, dipl. oec.: 48,41% MOST

Nevažeći i neubačeni listići: 1,76%

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas