Connect with us

Politički rentgen

Most je rušenjem Orešković-HDZ-ove Vlade izazvao izvanredne parlamentarne izbore, koje su građane platili 150 milijuna kuna!

Objavljeno

-

Kada hrvatski narod shvati da nisu domoljubi oni koji se častohlepno bubaju u domoljubna prsa kao Nikola Grmoja, kada shvatimo da nam se događaju političke urote koje narod debelo plaća, kada budemo znali napraviti razliku između lopova s imenom i prezimenom bez obzira na stranačku iskaznicu i onih koji legalno „kasape“ državni proračun za nečiji tuđi račun, tada će nestati Mosta i sličnih partizanskih mostova s Neretve, preko kojih se šlepaju politički invalidi i uboge ljudske mizerije.

Kada budemo spremni osuditi sve lopove koji imaju ime i prezime bez obzira na politički habitus i kada budemo spremni pohvaliti svaki uspjeh naše domovine, tada ćemo postati uljuđena demokratska država s unutarnjim duhovnim mirom. Sve do tada, balkanska smo kaljuža, u što su nas pretvorili pojedini saborski zastupnici koji su stoljećima željeni Hrvatski državni sabor pretvorili u običnu prčvarnicu za prodaju niskih strasti!

Za provedbu izbora za Hrvatski sabor u rujnu 2016., potrošeno je 122 milijuna kuna, pokazuje izvješće Državnog izbornog povjerenstva (DIP) o utrošku sredstava, koje nije cjelovito, jer u ukupne rashode još nisu uključeni svi troškovi. U taj iznos nisu uključene naknade troškova izborne promidžbe od oko dvadesetak milijuna kuna, potom završni obračuni naknada za rad izbornih tijela te materijalnih troškova izbornih povjerenstava izbornih jedinica, kao ni troškovi provedbe izbora u hrvatskim diplomatsko-konzularnim predstavništvima. Dakle Most je bezrazložnim rušilačkim pohodom na Tomislava Karamarka, koji je na najvišim sudskim instancama oslobođen krivnje za izmišljeni sukob interesa u izmišljenoj aferi „Konzultantica“, zbog čega je bio prisiljen odstupiti, hrvatskim građanima iz njihove lisnice legalno oteo najmanje 150 milijuna kuna.

U usporedbi sa zadnjom aferom ili „pljačkom stoljeća“ u INI, kada je pljačkaški plijen zaplijenjen i dobrim dijelom vraćen u državni proračun zahvaljujući efikasnoj akciji institucija Republike Hrvatske, a lopovi su završili iza rešetaka, novac potrošen na bezrazložno izazvanim izvanrednim parlamentarnim izborima 2016. nikada neće biti vraćen državnom proračunu niti građanima Republike Hrvatske, a legalni lopovi iz Mosta i nadalje će glumatati domoljublje i suverenizam! Dakle zbog urotničkog hira Mosta, vjerojatno po zadatku duboke države koja ih je stvorila i financirala isključivo iz razloga da dekapitiraju Karamarka i HDZ, poštenjaci iz Mosta legalno su olakšali džepove građana Republike Hrvatske za najmanje 150 milijuna kuna!!! Gubitke arbitraža MOL-INA i štetu za državni proračun koja time nastala, pripisat ćemo valjda HDZ-u i Karamarku, a ne Mostu? Karamarku valjda zato što je na vrijeme upozoravao da ćemo arbitraže vjerojatno izgubiti, a ne Mostu i Boži Petrovu, koji je izričito tvrdio da ima pouzdane informacije da ćemo arbitraže dobiti, dok je  Karamarka  optuživao za izdaju nacionalnih interesa! Nažalost i premijer Orešković je progutao tu urotničku udicu!

I što smo dobili s izvanrednim parlamentarnim izborima?

Dobili smo novog predsjednika HDZ-a i novog predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića nakon uvjerljivo dobivenih izbora 2016.!!! Još smo dobili novo-staru koaliciju HDZ-a i MOST-a, MOST je dobio 4 ministarstva, a HDZ je dobio novo-starog „Trojanskog konja“, koji je izmišljen da još jednom sruši HDZ-ovu Vladu, izazove prijevremene izbore i da još jednom građanima otme preko 150 milijuna kuna iz njihove lisnice. Pokušali su to interpelacijom protiv ministra financija Zdravka Marića i umjesto da sruše Vladu Andreja Plenkovića, dobili su crvene kartone, izbačeni su iz saborske većine, čime su Miloradu Pupovcu osigurali politički utjecaj kakav danas ima. Kada Mostovci danas nemilice prozivaju sve članove HDZ-a da su lopovi i s prijezirom govore o srpsko-hrvatskoj koaliciji, trebali bi se pogledati u ogledalo da konačno vide prave lopove, lupeže, udbašku služinčad, plaćenike i rektalne alpiniste duboke države koji i nadalje urotnički po treći put ruše HDZ, što im je jedini politički cilj i zadaća! U ogledalu će vidjeti i rušitelje Kolinde Grabar Kitarović i one koji su SDSS doveli u poziciju političkog utjecaja!

Što bi se dogodilo da uz „treću sreću“ konačno sruše HDZ? Apsolutno ništa! HDZ bi ponovo bio uvjerljivi relativni pobjednik, iz proračuna bi ponovo nestalo više od 150 milijuna kuna za prijevremene izbore, a ono što je apsolutno sigurno HDZ više nikada ne bi ušao u koaliciju s Mostom. Zato Most i ruši, jer znaju da ne mogu dograbiti vlast dok je HDZ jak!!! Most ruši, izaziva prijevremene izbore, bezobzirno troši milijune iz državnog proračuna, legalno krade i otima i to će činiti sve dok se ne dogodi vlast po njihovom aršinu! Dok se ne dogodi koalicija SDP-MOST-MOŽEMO i ostali suverenisti? Imaju sreće, jer legalni politički lopovi i tatovi ne mogu „svršit“ u Remetincu i to vješto koriste stvarajući nered, razdor i požar u hrvatskom društvu, po modusu operandi predsjednika kojega su  zajedno s Domovinskim pokretom urotnički doveli na Pantovčak! Legalnim lopovima iz Mosta jedini je politički program sve HDZ-ovce proglasiti lopovima, nasloniti cijelu stranku na korupciju i nepotizam, a taj politički program je izmislio njihov politički otac Ivica Relković. Nažalost, na primjeru Zagreba i Splita vidimo da taj program učinkovito radi!

Kada hrvatski narod shvati da nisu domoljubi oni koji se častohlepno bubaju u domoljubna prsa kao Nikola Grmoja, kada shvatimo da nam se događaju političke urote koje narod debelo plaća, kada budemo znali napraviti razliku između lopova s imenom i prezimenom bez obzira na stranačku iskaznicu i onih koji legalno „kasape“ državni proračun za nečiji tuđi račun, tada će nestati Mosta i sličnih partizanskih mostova s Neretve, preko kojih se šlepaju politički invalidi i uboge ljudske mizerije. Kada budemo spremni osuditi sve lopove koji imaju ime i prezime bez obzira na politički habitus i kada budemo spremni pohvaliti svaki uspjeh naše domovine, tada ćemo postati uljuđena demokratska država s unutarnjim duhovnim mirom. Sve do tada, balkanska smo kaljuža, u što su nas pretvorili pojedini saborski zastupnici koji su stoljećima željeni Hrvatski državni sabor pretvorili u običnu prčvarnicu za prodaju niskih strasti!

Kazimir Mikašek-Kazo

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari