Connect with us

Vijesti

Most: Situacija nije dobra, pričekajmo završne rezultate

Objavljeno

-

Hina

Prema izlaznim anketama objavljenima u nedjelju navečer, Most nije prešao izborni prag, no zastupnici Zvonimir Troskot i Marin Miletic ističu da treba pričekati završne rezultate, iako situacija trenutno nije dobra.

“Bilo bi sjajno da nas večer iznenadi i da dobijem na kraju taj mandat. No, situacija nije dobra, izlazne ankete pokazuju da će biti jako gusto do kraja. ali pametniji ćemo biti kako vrijeme bude prolazilo i kako se brojanje bude privodilo kraju”, rekao je Hini zastupnik Marin Miletić.

Na upit je li na rezultat Mosta utjecao izlazak bračnog para Raspudić iz saborskog kluba, Miletić odgovara: “Da je baba muško zvala bi se Duško”

“To je kao da se rastanete od supruge, a onda se pitate kako bi bilo i što bi bilo. To je završena priča, oni su izabrali svoj put, mi imamo svoj put i to je to to”, kazao je.

Miletić napominje da nakon izbora stranka uvijek treba izvuci određene poduke, bilo da se radi o pobjedama ili o porazima.

Zastupnik Zvonimir Troskot također smatra da treba pričekati konačne rezultate zbog toga što najviše ljudi na birališta idu nedugo uoči zatvaranja, kazao je.

“Sjećam se da su se i na parlamentarnim izborima glasovi vrtili do samog kraja, pa je tako kolega Miletić potvrdio svoj mandat tek u jutarnjim satima sljedeći dan”, ističe Troskot.

Što se tiče razlaza između Mosta i zastupnika Raspudić, Troskot kaže da se ne može znati što bi se dogodilo da do toga nije došlo.

“Kampanju smo izvukli fenomenalno, moram pohvaliti predsjednika Petrova, a s druge strane ukazale su se neke druge osobe za budućnost Mosta poput Petre Mandić koja je imala sjajne nastupe i jedna je od sukreatorica programa za europske izbore”, rekao je Troskot.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas