Connect with us

Herceg Bosna

Mostar: Obilježen blagdan Svih svetih i Dušni dan

Objavljeno

-

U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana Ministarstvo obrane BiH i OS BiH u koordinaciji sa Udrugama proisteklih iz Domovinskog rata te Hrvatskim narodnim saborom, organizirali su obilježavanje blagdana diljem BiH.

Obilježavanje u Mostaru počelo je polaganjem vijenaca i svetom misom zadušnicom u Vojarni „Stanislav Baja Kraljević“ u kapelici sv. Ivana Krstitelja.

Program je nastavljen polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u groblju “Masline” u Mostaru, ispred Središnjeg križa, na grobu pokojnog doministra MUP-a Federacije BiH Joze Leutara te ispred Spomenika hrvatskim braniteljima na Trgu hrvatskih velikana u Mostaru, gdje je za sve poginule hrvatske branitelje opijelo izmolio vojni kapelan.

Obilježavanju Svih svetih i Dušnog dana, danas u Mostaru su nazočili predstavnici braniteljskih Udruga, ministarstva obrane BiH i OS BiH, dužnosnici HDZ-a BiH, HNS-a svih razina vlasti u BiH te predstavnici javnih institucija.

U Mostarskoj katedrali “Marije Majke Crkve” služena je sveta misa zadušnica za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari